Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor 2017: Τρελό γέλιο στο Twitter με την Λάουρα

Survivor 2017: Τρελό γέλιο στο Twitter με την Λάουρα

Το Twitter του Survivor “πήρε φωτιά”. Η αργή επίδοση της Λάουρα Νάργες ήταν αυτή που σχολίασαν πιο πολύ χθες οι χρήστες.

Χαμός έγινε στο Twitter στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Στο στόχαστρο των χρηστών του, η πολύ αργή επίδοση της Λάουρα Νάργες.

Το αγώνισμα χθες του Survivor, ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν αρχικά εμπόδια ύστερα να πιάσουν ένα μπαλάκι και να ισορροπήσουν σε δοκο ισορροπίας πάνω από νερό.

Ύστερα έπρεπε να βουτήξουν και να κολυμπήσουν μέχρι να βγουν έξω από το νερό και να περπατήσουν σε άλλη δοκιμασία ισορροπίας με σχοινιά. Τέλος έπρεπε να πάρουν άλλο ένα μπαλάκι και να καταλήξουν να βάλουν τις δύο μπάλες σε κινούμενους στόχους που δυσκόλευαν τους Survivor παίκτες.

Η απόδοση των Διασήμων δεν ήταν καθόλου καλή σε σχέση με τους Μαχητές και μάλιστα το τελικό σκορ καθορίστηκε σε 10 – 4 με τους Μαχητές να φαίνεται ότι έχουν πάρει τα πάνω τους και στέκονται και πάλι στα πόδια τους μετά το τροχαίο.

Ιδιαίτερα αργή και κουρασμένη φαίνεται ότι ήταν χθες στο Survivor, η Λάουρα. Η ίδια ταλαιπωρήθηκε πολύ στη δοκο ισορροπίας χαρίζοντας στην αντίπαλό της Ελισάβετ, μια εύκολη νίκη, αφού έμεινε αρκετά πιο πίσω.

Έτσι, οι Μαχητές απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας με πρόσωπα της οικογένειάς τους που τόσο πολύ είχαν ανάγκη.

Δείτε την Λάουρα στη χθεσινή αναμέτρησή της στο Survivor:

Τα πιο επικά σχόλια στο Twitter του Survivor:

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε