Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor 30/03: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor 30/03: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Όλο το παρασκήνιο σχετικά με το τροχαίο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (30/3). Το σοκ των Διασήμων, οι δηλώσεις των Μαχητών και η κατάσταση της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Ένα σοβαρό τροχαίο αποκαλύφθηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών.

Το σοκ των Διασήμων ήταν στο μεγάλο στο άκουσμα της είδησης από τον Σάκη Τανιμανίδη στο Συμβούλιο του Νησιού, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέφερε το όνειρο που είχε δει με την Ειρήνη Κολιδά που προμήνυε το κακό.

Η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την απόφαση της να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφού έσπασαν  δύο πλευρά της και ο χρόνος ανάρρωσης της θα διαρκέσει από 3 έως 6 μήνες, ενώ και η κατάσταση του Μάριου είναι δύσκολη αφού έπαθε κάταγμα στον ώμο και δεν μπορεί για αρκετό καιρό να αγωνιστεί. Η Ειρήνη εντός ολίγων ημερών θα επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ ο Μάριος θα συμμετάσχει και πάλι στο παιχνίδι μετά από ένα μήνα.

Λόγω αυτών των εξελίξεων δεν θα αποχωρήσει κανείς από τους υποψηφίους ενώ θα γίνει ανακατανομή των Διασήμων και των Μαχητών. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχαμε και την συγκινητική στιγμή όπου οι Διάσημοι είδαν ύστερα από ενάμιση μήνα, φωτογραφίες και μηνύματα από τις οικογένειές τους. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος “λύγισε” βλέποντας τη μητέρα του, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε τα παιδιά του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε