Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor 4/4: Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor 4/4: Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor 4 Απριλίου 2017: Τσακωμοί δίχως προηγούμενο, “χώσιμο” Σπαλιάρα σε Διάσημους και οι υποψήφιοι για αποχώρηση σε ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Από όλα είχε χθες το επεισόδιο του Survivor. Οι κόντρες συνεχίστηκαν στο πεδίο των Μαχητών, οι Διάσημοι κέρδισαν στο έπαθλο της ασυλίας και ο Σπαλιάρας έκλεψε την παράσταση.

Πρώτη μέρα Σπαλιάρα στην ομάδα των Μαχητών

Επεισοδιακή ήταν η άφιξη του Γιάννη Σπαλιάρα στο νησί των Μαχητών. Οι παίκτες της ομάδας τον “αγκάλιασαν” και φυσικά το γνωστό μοντέλο έδειξε από την πρώτη στιγμή πόσο άνετος και αυθόρμητος είναι. Φυσικά οι ατάκες του θα μείνουν στην ιστορία του Survivor 2017

«Θέλω να κοιμούνται όλες οι γυναίκες μαζί μου, αντί για τον Κώστα», είπε στις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ενώ δίχως ενδοιασμό ρώτησε τον Ορέστη Τσανγκ αν του αρέσουν τα αγοράκια…

Το αγώνισμα και η νίκη των Διασήμων

Μια φοβερή αναμέτρηση παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor αφού για άλλη μια φορά το τελικό σκορ κρίθηκε στον πόντο. Ειρήνη και Αγγελόπουλος εναντίον Σάρας και Ορέστη Τσανγκ εκάναν το 10 – 9 υπέρ της ομάδας των Διασήμων που γλίτωσαν την αποχώρηση.

Δείτε την αναμέτρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κωνσταντίνου Βασάλου:

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Ο Πάνος Αργιανίδης με 4 ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος. Λόγω ατομικής ασυλίας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και ο Ορέστης Τσανγκ τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Πάνος Vs Κώστα μισθοφόρου

Επεισόδιο Survivor χωρίς τσακωμούς δεν γίνεται. Για άλλη μια φορά, χθες, ο Κώστας τα ‘έβαλε με τον Πάνο. Ο λόγος; Η ψηφοφορία που θα έκρινε τους υποψήφιους για αποχώρηση. Ο Πάνος μίλησε για πρώτη φορά με πολύ έντονο ύφος και ο Κώστας ξέσπασε και αυτός σε φωνές.

Ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο Survivor, σήμερα 5 Απριλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε