Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: Η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου που “έλιωσε” τα κορίτσια [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου που “έλιωσε” τα κορίτσια [vid]

Συγκινημένο… το γυναικείο κοινό με την ερμηνεία του Αγγελόπουλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Τραγούδησε την “Μπαλάντα του κυρ Μέντιου” και η τελεθέαση σημείωσε ρεκόρ!

Διαφορετικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού ούτε εμπόδια είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες, ούτε ιδρώτας χύθηκε, ούτε αγωνία για τελικούς στόχους… Χθες, ήταν η στιγμή που όλοι περιμέναμε, το Πάρτι της Ένωσης. Διαβάστε όλα όσα χάσατε από τη μεγάλη βραδιά που χάρισε τρελό γέλιο στους τηλεθεατές και δημιούργησε παραλήρημα με τον Αγγελόπουλο.

Μαχητές και Διάσημοι έκαναν μετά από πολύ καιρό μπάνιο, έβαλαν τα καλά τους, έφαγαν, ήπιαν και ανέδειξαν τις ικανότητές τους στο τραγούδι, μια μέρα πριν μείνουν όλοι μαζί στην ίδια παραλία. Όλοι επέλεξαν τα αγαπημένα τους τραγούδια και οι παίκτες βαθμολογούσαν τον καθένα ξεχωριστά. Αυτός όμως που ξεχώρισε στο χθεσινό Survivor, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Ντάνος ερμήνευσε την “Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου” και το γυναικείο κοινό που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή Survivor, χάζευε τον πολυαγαπημένο του παίκτη που τα “έδωσε όλα” σε ένα τραγούδι όλο νόημα… Συγκέντρωσε 7,3 βαθμούς στην ψηφοφορία, ωστόσο ορισμένοι παίκτες έμεναν αμέτοχοι, δεν φάνηκαν να ενθουσιάζονται ή να τον χειροκροτούν.

Μπορεί εμείς να ξεχωρίσαμε τον Ντάνο, ωστόσο νικητές του παιχνιδιού αναδείχθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παραστούν στο Πάρτι της Ένωσης του Survivor Greece 2, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο.

“Άντε θύμα, άντε ψώνιο”, τραγουδούσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τα κορίτσια παραληρούσαν στο πάθος και το σεξ απίλ του παίκτη που έχουν αγαπήσει.

Δείτε τη ερμηνεία του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε