Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Αναγνωστόπουλος σε ρόλο Χανταμπάκη! Η ίντριγκα στο αποκορύφωμά της! [vids]

Survivor: Αναγνωστόπουλος σε ρόλο Χανταμπάκη! Η ίντριγκα στο αποκορύφωμά της! [vids]

Από τότε που άρχισε να διαλύεται η κλίκα των διασήμων και έμεινε ακέφαλη με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, το στοιχείο της ίντριγκας στο Survivor είχε κατά ένα ποσοστό μειώσει το έντονο ενδιαφέρον του φανατικού κοινού.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται πως άφησε πίσω του άξιο συνεχιστή, μόνο που αυτή τη φορά βρίσκεται στην ομάδα των μαχητών και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Από την αρχή του Survivor οι μαχητές ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες, κάτι που είχε πει ανοιχτά σε αρκετά Συμβούλια του Νησιού ο Ορέστης Τσανγκ.

Η μία ομάδα αποτελούνταν από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τη Σάρα Εσκενάζυ και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η άλλη από τον Πάνο Αργιανίδη, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Ορέστη Τσανγκ και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Οι αποχωρήσεις του Πάνου Αργιανίδη και του Ορέστη Τσανγκ αποδυνάμωσαν τη μία κλίκα των μαχητών, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να βρίσκεται στη μέση αυτής της κόντρας ως ο “ανεπιθύμητος” παίκτης που τους φόρτωσαν οι διάσημοι.

Η στάση όμως του μισθοφόρου Κώστα Αναγνωστόπουλου στα δύο τελευταία Συμβούλια του Νησιού έχουν προκαλέσει την αντίδραση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και του Ορέστη Τσανγκ πριν αποχωρήσει από το Survivor. Η αρχή έγινε με ένα νεύμα του Κώστα Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των διασήμων όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωνε πως βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση ο Γιάννης Σπαλιάρας. Μια κίνηση που φανέρωνε τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με ορισμένους παίκτες των διασήμων. ΄

Η σχέση αυτή είχε επιβεβαιωθεί και από την ενέργεια του Γιώργου Χρανιώτη που του ευχήθηκε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Κάτι που τελικά κατάφερε να πετύχει, βγάζοντας υποψήφιο τον Ορέστη Τσανγκ που τελικά αποχώρησε από το Survivor με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού όταν βρέθηκε αντιμέτωπος στη σέντρα με τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όμως έκανε νεύμα στην ομάδα των διασήμων και γελούσε και τη στιγμή που είχε ανακοινωθεί η αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ και ενώ αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες του. Ο Ορέστης Τσανγκ ήταν πολύ απογοητευμένος και παραδέχτηκε πως δεν περίμενε ότι το κοινό θα επέλεγε εκείνον να αποχωρήσει από το Survivor.

“Το όμορφο ταξίδι του Survivor για μένα μόλις τελείωσε. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Δεν περίμενα να φύγω στην πρώτη ψηφοφορία. Όμως, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι θέλουν να κάτσουν οι συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι, μένει μόνο να το δεχτώ. Εγώ θα κρατήσω μόνο τα θετικά από αυτές τις 80 μέρες που ήμουν στο νησί. Αυτό που θα μου λείψει είναι η ελευθερία που τα βράδια που κοιμόμουν στην αιώρα μπορούσα να βλέπω τα αστέρια και που με πολύ απλά πράγματα και με λίγο φαγητό ήμουν χαρούμενος. Όταν ξάπλωνα σκεφτόμουν ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι και η ευτυχία. Μόλις γυρίσω στην Ελλάδα, θέλω να δω την οικογένειά μου, τους δικούς μου και μετά να βάλω μπρος όλες αυτές τις ιδέες που είχα μέσα στο παιχνίδι και να ξεκινήσω ένα νέο ταξίδι: αυτό της νέας επιχειρηματικής μου δραστηριότητας” ανέφερε ο Ορέστης Τσανγκ πριν εγκαταλείψει τους μαχητές και ξεκινήσει το ταξίδι του από τον Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα.

Οι ενέργειες όμως του Κώστα Αναγνωστόπουλου φαίνεται πως έχουν εξοργίσει και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη που μίλησε ανοιχτά εναντίον του συμπαίκτη του για κινήσεις στρατηγικής. Σκέφτεται μάλιστα πλέον να αλλάξει τον τρόπο που ψηφίζει μέχρι σήμερα -με αγωνιστικά κριτήρια- και να βγάλει στη σέντρα εκείνον που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας των μαχητών και της προσωπικής παραμονής του στο Survivor.

Με μαχητές και διασήμους να έχουν από έξι πλέον παίκτες δεν αποκλείεται να αρχίσουν να αυξάνονται οι ίντριγκες μετά και από μια μικρή περίοδο ηρεμίας μετά τη διάλυση της κλίκας των διασήμων με τις αποχωρήσεις της Σόφη Πασχάλη, του Στέλιου Χανταμπάκη και του Λάμπρου Χούτου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε