Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Απίστευτο καρφί Σπαλιάρα για Βαλαβάνη! [vid]

Survivor: Απίστευτο καρφί Σπαλιάρα για Βαλαβάνη! [vid]

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας με τους συμπαίκτες του Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

“Δεν το περίμενα. Εντάξει με όποιον και να ήμουν υποψήφιος έβαζα τις ίδιες πιθανότητες, άσχετο τι μου έλεγαν οι γύρω μου. Όποιον και να είχα αντίπαλο στην υποψηφιότητα το έβλεπα χαλαρά. Όπως έβλεπα και όλο το Survivor μέρα με τη μέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα. Εμένα σε καλό μου βγήκε, με κράτησε προσγειωμένο. Στεναχωρήθηκα για την Ευρυδίκη γιατί εντάξει προσπάθησε πάρα πολύ, φυσικά προτιμώ που είμαι εδώ από το να είχα φύγει αλλά συγκινήθηκα στο τέλος. Και είχα κοντραριστεί και πολλές φορές δεν είναι ότι ήταν και η αγαπημένη μου έτσι; Αλλά στο τέλος ήταν πολύ καλή με όλους, έβγαλε ένα πολύ καλό πρόσωπο, έβγαλε τα καλύτερα στοιχεία του χαρακτήρα της. Αγωνιστικά δεν το συζητάω από την πρώτη μέρα τα έδινε όλα όσο πέρναγε ο καιρός πείσμωνε πάρα πολύ. Δυνάμωσε δηλαδή μέσα στο Survivor” σχολίασε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συζήτηση που είχε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

ΔEITE ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Δεν το πιστεύω με τίποτα. Δεν το περίμενα ότι θα συμβεί αυτό. Ούτε πριν έρθω δεν το πίστευα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ. Ήθελα να έχω μια αξιοπρεπή παρουσία, να μη φύγω από τους πρώτους, να κρατήσω ένα μήνα τουλάχιστον. Στον μήνα είπα άντε και δύο μήνες, στους δύο μήνες είπα μέχρι το Πάσχα. Από το Πάσχα και μετά πάνε πολύ γρήγορα τα πράγματα, μεγάλωσαν και τα έπαθλα, ο Μάιος ήταν πολύ ευχάριστος επειδή ήρθε και το παιχνίδι με τους Τούρκους και δεν υπήρχε ασυλία. Ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ. Τι να πω; Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για όλη αυτή τη στήριξη, να είναι καλά. Είναι έως συγκινητικό θα έλεγα. Δεν το περίμενα”, σχολίασε αργότερα στην κάμερα του Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όπως και σε κάθε αποχώρηση οι παίκτες που μένουν πίσω σχολιάζουν το πρόσωπο που έφυγε, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να μιλά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να αποκαλύπτει την αλλαγή στάσης της αθλητικογράφου το τελευταίο διάστημα. Οι δύο παίκτες μάλιστα είχαν έρθει σε κόντρα όσο ακόμα ζούσαν στην ίδια παραλία και πριν οι διάσημοι στείλουν τον Γιάννη Σπαλιάρα στην ομάδα των μαχητών. Κάτι που τελικά μόνο υπέρ του λειτούργησε, με τη δημοτικότητά του να εκτοξεύεται σε τέτοιο βαθμό που, σύμφωνα με διαρροές, φτάνει στην τελική φάση του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor – Σάρα: “Κάτι που δεν το έχω πει…” [vid]

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε