Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Απίστευτο τρολάρισμα για χταπόδι και Ελισάβετ!

Survivor: Απίστευτο τρολάρισμα για χταπόδι και Ελισάβετ!

Μια ακόμα νίκη των μαχητών στο αγώνισμα επάθλου, με τους φανατικούς του Survivor να τρολάρουν στα social media το χταπόδι που ξεβράστηκε στην παραλία των διασήμων και την Ελισάβετ.

Γιατί μπορεί οι μαχητές να απόλαυσαν τα τοστάκια, το γιαούρτι και το γάλα τους στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου του Survivor, αλλά και οι διάσημοι είχαν απολαυστικό μεζέ στα πιάτα τους αφού ξεβράστηκε ένα χταπόδι στην παραλία τους και έπιασε ψάρια ο Στέλιος Χανταμπάκης.

“Σήμερα που δεν θα φάνει οι διάσημοι βρήκαν ένα χταπόδι που το ξέβρασε η θάλασσα και ψάρεψαν 3-4 ψάρια. LOL, πιο στημένο πεθαίνεις”, σχολίασε χρήστης του facebook στη σελίδα των φανατικών του ριάλιτι. 

 

Βέβαια για μια ακόμα φορά είχε την τιμητική της η Ελισάβετ των μαχητών που έκανε χατ τρικ από ήττες! Η δυσαρέσκεια στην ομάδα της ήταν εμφανής, καθώς φαίνεται να μην παθιάζεται στα αγωνίσματα, να εγκαταλείπει την προσπάθεια και να παραμένει απαθής.

 

 

 

“Για όσους δεν καταλάβαν: όσοι ψηφίζετε την Ελισάβετ, να ξέρετε ότι με την ψήφο σας ΜΕΝΕΙ στο παιχνίδι, δεν φεύγει…”, σχολίασε χρήστης του facebook, με τους περισσότερους να απορούν πως έχει παραμείνει τόσο καιρό στο Survivor ενώ είναι αυτή που προσφέρει τα λιγότερα.

“Εξαιτίας της Ελισάβετ τώρα δεν έχουν κερδίσει οι μαχητές… έλεος πια… μάλλον οι οπαδοί των διασήμων ψηφίζουν δεν εξηγείται αλλιώς…”, σχολίασε άλλος χρήστης του facebook, με πολλούς να την παρακαλούν να αποχωρήσει οικειοθελώς!

 

 

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε