Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor Αποχώρηση: Οι μαχητές απομονώνουν τον Σπαλιάρα [vid]

Survivor Αποχώρηση: Οι μαχητές απομονώνουν τον Σπαλιάρα [vid]

Σήμερα θα γίνει γνωστό ποιος ψηφίστηκε από το κοινό για να παραμείνει στο Survivor. Πάντως, οι Μαχητές “ψηφίζουν” τον Γιάννη Σπαλιάρα για αποχώρηση!

Σήμερα είναι η αποχώρηση του Survivor με τον Γιάννη Σπαλιάρα, την Ελισάβετ και τον Ορέστη Τσανγκ να είναι οι υποψήφιοι, από τους οποίους το κοινό διάλεξε έναν για να παραμείνει. Εκτός όμως από το κοινό, φαίνεται ότι γνώμη έχουν και οι υπόλοιποι παίκτες των Μαχητών που δηλώνουν ανοιχτά ότι προτιμούν να φύγει ο Σπαλιάρας!

Δεν φτάνει που αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ανεπιθύμητος στην ομάδα των Διασήμων και των έδιωξαν για να πάει στους Μαχητές, τώρα και αυτοί τον “σνομπάρουν” και τον απομονώνουν. Το γνωστό μοντέλο δήλωσε ότι είναι προετοιμασμένος για όλα, ωστόσο φαίνεται ότι θα τον στενοχωρήσει μια ενδεχόμενη αποχώρησή του αφού περνάει καλά στην ομάδα των Μαχητών.

Όλα δείχνουν όμως ότι αυτό θα αλλάξει και για άλλη μια φορά, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα κινείται μόνος του στο νησί με τον Τσανγκ, τον Βασάλο και τον Μάριο να κάθονται όλοι μαζί μακριά του. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, o Μάριος συζητούσε με τον Βασάλο ότι δίνει περισσότερες πιθανότητες στον Σπαλιάρα και την Ελισάβετ για να φύγουν, όμως όπως και να χει είναι πιστός στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε και πρέπει να παραμείνουν μαζί τα άτομα που ήταν από την αρχή μαζί.

«Τον Ορέστη τον είδα αρκετά στεναχωρημένο μετά το συμβούλιο γιατί δεν περίμενε ότι θα είναι υποψήφιος. Εγώ του είχα πει ότι θα είναι, ότι ο Κώστας θα τον ψήφιζε. Πιστεύω όμως ότι ο Ορέστης δεν θα φύγει από το παιχνίδι, δεν είναι ακόμα έτοιμος να φύγει με αυτά που έχει δώσει στην ομάδα, με αυτά που κάνει και αγωνιστικά και στη διαβίωσή μας στο νησί. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Ελισάβετ και στον Γιάννη προς αποχώρηση».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Έχω μάθει να παραμένω στην ομάδα μου, να είμαι πιστός σε αυτά που πιστεύω, στα παιδιά με τα οποία έχω φτύσει αίμα για να φτάσω εδώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ξεκάθαρα τη θέση του λέει και ο Βασάλος στο αποψινό επεισόδιο, που δηλώνει στις κάμερες ότι πρέπει να φύγει ο Σπαλιάρας! «Προτιμώ να μείνεις εσύ και η Ελισάβετ και να φύγει ο Γιάννης!», φαίνεται να λέει στο τρέιλερ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε