Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Άρχισαν τα όργανα! Τι θα δούμε την Κυριακή!

Survivor: Άρχισαν τα όργανα! Τι θα δούμε την Κυριακή!

Μετά τη βαριά ήττα των διασήμων στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor όλα έρχονται να αλλάξουν δραματικά ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Οι παίκτες θα κληθούν για μια ακόμα φορά να αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, με την ομάδα των μαχητών να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εντυπωσιακή νίκη 10 – 1 στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι διάσημοι έχουν πεισμώσει μετά την ταπεινωτική ήττα τους και θα πέσουν στην αρένα πιο αποφασισμένοι από ποτέ για να επιστρέψουν στις νίκες.

Η ταπεινωτική ήττα των διασήμων και αντίστοιχα η θριαμβευτική νίκη των μαχητών με έπαθλο μια μερίδα μουσακά ήρθε να αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ όλων των παικτών αλλά και των δύο ομάδων.

Το ομαδικό πνεύμα φαίνεται πλέον να ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, με τους παίκτες να μη συμμερίζονται ο ένας τον άλλο, να μην ενεργούν προς όφελος της ομάδας τους και να μιλάνε ανοιχτά για τους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους τους.

Θα αγωνιστούν όμως όλοι με πάθος για το ονειρικό έπαθλο φαγητού που θα έρθει να τους ενδυναμώσει για τη δύσκολη συνέχεια και θα βάλει πρόσκαιρο τέλος στην πείνα και την αδυναμία τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε