Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Δεν βγάζει από πάνω του την αστεράτη μπλούζα ο Αργιανίδης! [pics]

Survivor: Δεν βγάζει από πάνω του την αστεράτη μπλούζα ο Αργιανίδης! [pics]

Έγινε το σήμα κατατεθέν του και ο Πάνος Αργιανίδης δεν φαίνεται να εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωριστεί την αγαπημένη του μπλούζα τόσο εύκολα μετά την έξοδό του από το Survivor.

Ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε στο Περιστέρι και επέλεξε να απολαύσει το παγωτό του στο ζαχαροπλαστείο του Γιώργου Ανδρεδάκη, φορώντας την πιο πολυσυζητημένη μπλούζα του Survivor. Η “αστερόεσσα” βέβαια συνδυαζόταν με αστεράτο ρολόι, με τον γνωστό σε όλους μάνατζερ ράγκμπι να ποζάρει χαμογελαστός με τον ιδιοκτήτη Γιώργο Ανδρεαδάκη, κρατώντας ένα κυπελάκι παγωτό στο χέρι του.

Η μπλούζα του Πάνου Αργιανίδη είχε θεωρηθεί “επικίνδυνη”, καθώς τη φορούσε όταν τραυματίστηκε στο πρώτο επεισόδιο του Survivor, ενώ λίγο πριν το σοβαρό τροχαίο την είχε φορέσει η Ειρήνη Κολιδά που αποχώρησε από το Survivor με δύο σπασμένα πλευρά. Όταν τη φόρεσε ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν άργησε να τραυματιστεί στο επόμενο αγώνισμα, ενώ μέχρι στιγμής την έχει… γλιτώσει η θαρραλέα Ελεονώρα Μελέτη που τη φόρεσε στην εκπομπή της Survivor Panorama!

Ο Πάνος Αργιανίδης βέβαια είχε αποκαλύψει πως τα ρούχα που επέλεξε να πάρει μαζί του στο Survivor δεν ήταν διόλου τυχαία. Ήθελε να διαφέρει και πράγματι κατάφερε να ξεχωρίσει, με την αστεράτη μπλούζα του να κλέβει τις εντυπώσεις και να γίνεται θέμα συζήτησης στο φανατικό κοινό του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε