Media

Survivor: Εξοργισμένο το φανατικό κοινό! Απίστευτο τρολάρισμα στα social media!

Απογοήτευσε το φανατικό κοινό το πρώτο επεισόδιο του Survivor μετά το σοβαρό τροχαίο και τον τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη.

Μετά το τροχαίο και τον τραυματισμό του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ειρήνης Κολιδά που αποχώρησε από το Survivor, το νέο επεισόδιο εξόργισε το φανατικό κοινό. Οι περισσότεροι που συντονίστηκαν στους δέκτες τους για να δουν το νέο επεισόδιο του Survivor απογοητεύτηκαν από το αγώνισμα που επέλεξαν στην παραγωγή και έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους στα social media.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως ήταν το πιο βαρετό αγώνισμα, επιστρατεύοντας το χιούμορ τους και προτείνοντας στην παραγωγή για επόμενα αγωνίσματα το τάβλι ή το πέτρα μολύβι ψαλίδι χαρτί. Αυτό που περιμένουν όλοι για να “ζωντανέψει” και πάλι το Survivor είναι το ανακάτεμα των παικτών ώστε να έρθουν και πάλι οι ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες και τα πιο ζωντανά αγωνίσματα που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
«Λύγισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τη νονά του: «Ήταν από τα πιο αγαπημένα άτομα στον κόσμο»
«Με τον θάνατο νιώθω ότι τους αγαπημένους ανθρώπους κάπως τους ''κουβαλάμε'' και αυτό είναι πολύ ανακουφιστικό», είπε από τη δική της πλευρά η Μυρτώ Αλικάκη, καλεσμένη της εκπομπής της ΕΡΤ
Φώτης Σεργουλόπουλος
Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε για τον αποκλεισμό αριστούχου μαθητή με αυτισμό από τη σημαία: «Αυτό είναι χυδαίο»
«Μου έκανε εντύπωση ότι ένα παιδί που είναι στο φάσμα του αυτισμού και προφανώς χρειάζεται παράλληλη στήριξη και βοήθεια, κατάφερε να φτάσει σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης», είπε ακόμα
Φαίη Σκορδά
8