Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Έμεινε “παγωτό” ο Αγγελόπουλος! Η Παπαδοπούλου του πάσαρε στη σέντρα τον Χανταμπάκη! [vid]

Survivor: Έμεινε “παγωτό” ο Αγγελόπουλος! Η Παπαδοπούλου του πάσαρε στη σέντρα τον Χανταμπάκη! [vid]

Μετά από αλλεπάλληλους τσακωμούς, συζητήσεις και την περιβόητη φιλική αγκαλιά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και… σία έβγαλαν ξανά στη σέντρα για αποχώρηση το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φαινόταν να το περιμένει ξανά, ειδικά όταν λίγο νωρίτερα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συμφώνησε που έλεγε ότι ήταν λίγο υπερβολικό όταν τον ψήφισε να κάνει λόγο για θέματα εμπιστοσύνης. Η φιλική αγκαλιά τους ωστόσο δεν είχε μακροπρόθεσμες παρενέργειες, με την Ευδυρίκη Βαλαβάνη να τον ψηφίζει και αυτή τη φορά μαζί με τους υπόλοιπους της κλίκας των διασήμων.

“Αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι αναίσθητος ή δεν αντιλαμβάνομαι τι γίνεται. Είναι σεβαστό το αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει και μια συζήτηση πιο νωρίς ότι θα είναι σεβαστό και εμένα προσωπικά δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τη σχέση μου απέναντι σε κάποιους που με ψήφισαν. Ο καθένας έχει τα κριτήριά του. Όπως και δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει και γενικά τη συμπεριφορά μου στο Survivor γιατί προσωπικά δεν επηρεάζομαι μέσα από μια τέτοια διαδικασία ώστε να αλλάξω σαν άνθρωπος ή σαν συμπεριφορά. Αυτός είμαι. Τον ακριβή λόγο που ψηφίζει ο καθένας δεν μπορώ να τον ξέρω αλλά είναι πάρα πολύ σεβαστός και δεν θα εξαρτηθεί από αυτό η δική μου συμπεριφορά. Δεν θέλω να φύγω. Μου αρέσει όλο αυτό που ζω. Για εμένα είναι μοναδικό. Χαίρομαι που δεν είναι όπως τα άλλα Survivor και το αποτέλεσμα κρίνεται από το κοινό”, τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Βέβαια η Ειρήνη Παπαδοπούλου φρόντισε, όπως υπογράμμισε, να βάλει τέλος στον “ανταγωνισμό” μεταξύ Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου, ψηφίζοντας τον Στέλιο Χανταμπάκη. “Ψηφίζω τον Στέλιο για να τελειώνει και ο ανταγωνισμός που υπάρχει. Βλέπω ότι πολλοί ψήφισαν τον Ντάνο ο οποίος είναι χρήσιμος παίχτης στην ομάδα και βλέπω ότι όλη η ομάδα δεν ψήφισε με αγωνιστικά κριτήρια αλλά με το πώς θα φάμε τον πιο δυνατό και λυπάμαι πάρα πολύ.  Εκτός του ότι σε εμένα δεν ήταν φερέγγυος ας κρίνει το κοινό να τελειώσει αυτή η ανταγωνιστικότητα που υπάρχει υποχθόνια γιατί μάλλον όλο το υπόλοιπο είναι το θέατρο του παραλόγου που ζούμε στην παραλία”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε