Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Εντελώς μόνος του ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στο αγώνισμα – Κανείς δεν τον στήριξε [vid]

Survivor: Εντελώς μόνος του ο Γιώργος Αγγελόπουλος και στο αγώνισμα – Κανείς δεν τον στήριξε [vid]

Καμία υποστήριξη δεν υπήρξε από την ομάδα των Διασήμων προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο “Ντάνος” ήταν αυτός που μετά τη νίκη του πήγε να δώσει το χέρι στους συμπαίκτες του.

Αδιαφορία έδειχναν οι Διάσημοι στον Γιώργο Αγγελόπουλο την ώρα που αυτός έδινε τον καλύτερο του εαυτό στην αναμέτρησή του Survivor, απέναντι στον Ορέστη Τσανγκ από τους Μαχητές.

Ο “Ντάνος” ξεκίνησε την υπερπροσπάθεια του δυναμικά, πέρασε γρήγορα τα εμπόδια, έκανε μια πετυχημένη βουτιά από το zip line και εύκολα κατάφερε να κάνει δύο πετυχημένες βολές με τους δίσκους που είχε συγκεντρώσει για τον τελικό στόχο.

Ο Ορέστης Τσανγκ είχε μείνει αρκετά πίσω και ο Γιώργος Αγγελόπουλος διαμόρφωσε εκείνη τη στιγμή το σκορ σε 4-3 υπέρ της ομάδας του. Βέβαια, η ομάδα του δεν φάνηκε να χάρηκε και πολύ αφού ήταν όλοι – εκτός από τον Γιώργο Χρανιώτη – καθισμένοι στον πάγκο και δεν σηκώθηκαν να του δώσουν συγχαρητήρια για τη νίκη του.

Μάλιστα, ο ίδιος ήρθε προς το μέρος τους και έδωσε το χέρι του σε όλους τους συμπαίκτες του με σκοπό να διώξει λίγο το ψυχρό κλίμα που υπάρχει απέναντι του, τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στη συμβίωσή.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι Διάσημοι τον έχουν “στριμώξει” και δημιουργούν συνεχώς κόντρες μαζί του. Άλλωστε, από την αρχή τον είχαν “πάρει με κακό μάτι”, δεν μπήκε στην λεγόμενη “κλίκα” και πολλοί συμπαίκτες του έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι δεν του έχουν εμπιστοσύνη.

Ο ίδιος φαίνεται να προσπαθεί να αφήσει πίσω του όσα τον έχουν στενοχωρήσει και να είναι αποδεκτός από την ομάδα τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι, που τα πάει πολύ καλά και χαρίζει συχνά νίκες στους συμπαίκτες του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα του χθεσινού Survivor από το 1:31:46 έως το 1:31:55, εδώ:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε