Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Έσταξε χολή ο Χούτος για Παπαδοπούλου! [vid]

Survivor: Έσταξε χολή ο Χούτος για Παπαδοπούλου! [vid]

Η κόντρα της κλίκας των διασήμων με την Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έχει τελειωμό, με τον αντρικό πυρήνα να στήνει “δικαστήριο” στην παραλία εναντίον της.

Χανταμπάκης, Μπο, Χούτος, Χρανιώτης και Κοκκινάκης βρίσκονται στην παραλία και συζητούν για το κατά πόσο θα αγωνιστεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού του Survivor. Ενώ σχολιάζουν πως πρέπει να παίξει γιατί δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο αγώνισμα, ο Λάμπρος Χούτος πήρε τον ρόλο του δικαστή.

“Αν δεν υπήρχαν κανόνες εγώ θα την είχα εκτός ομάδος μετά την τελευταία συμπεριφορά. Θα την είχα στην κερκίδα πάνω. Ούτε στη 18άδα. Κερκίδα πάνω και αν δεν καταλάβαινε το λάθος της, μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα”, είπε στους συμπαίκτες του ο Λάμπρος Χούτος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Αυτό μάλιστα όταν πριν από κάποια επεισόδια ο Λάμπρος Χούτος και ο Στέλιος Χανταμπάκης προσποιούνταν τους τραυματίες για να μην αγωνιστούν σε αγώνισμα. Ενώ είχαν πει ότι δεν μπορούν να παίξουν επειδή είναι τραυματίες, αργότερα το αρνήθηκαν για να στοχοποιήσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

“Αν δεν θέλει να μένει στην ομάδα μας, δεν ξέρω με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να αποχωρήσει. Εγώ αν δεν ήθελα να είμαι κάπου και δεν ένιωθα ότι έχω τη συμπάθεια κανενός δεν θα μπορούσα να ήμουν εδώ. Θα προσπαθούσα αρχικά να καταλάβω τι λάθη έχω κάνει για να καλυτερεύσω και τον εαυτό μου αλλά και να προσπαθήσω να γίνω συμπαθής και να κερδίσω την εκτίμηση τουλάχιστον κάποιων ανθρώπων. Αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό νομίζω ότι είναι καλύτερα να αποχωρήσω και να σκεφτώ κάποια πράγματα σε άλλο μέρος”, δήλωσε αργότερα στην κάμερα ο Λάμπρος Χούτος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε