Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor – Γιάννης Σπαλιάρας: Οι ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία [vid]

Survivor – Γιάννης Σπαλιάρας: Οι ατάκες που θα μείνουν στην ιστορία [vid]

Τη μία ατάκα μετά την άλλη “πετά” ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor. Δείτε αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε άφθονο γέλιο.

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Σπαλιάρας μεταφέρθηκε ύστερα απο ψηφοφορία των Διασήμων, στο νησί των Μαχητών του Survivor, φαίνεται ότι είναι πιο χαλαρός και ήρεμος.

Ο ίδιος δηλώνει ότι του πάει καλύτερα το μπλε, το χρώμα της νέας του ομάδας, ξυπνά και κοιμάται ευτυχισμένος, βλέπει το Survivor πιο ξέγνοιαστα και δηλώνει ότι οι σχέσεις τους είναι ειλικρινείς σε αντίθεση με αυτές της ομάδας των Διασήμων. Μέσα σε αυτό λοιπόν το ευχάριστο κλίμα, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει βρει τον εαυτό του και “πετά” τη μία ατάκα μετά την άλλη!

Κατά τη “μετακόμιση” του Γιάννη Σπαλιάρα, το γνωστό μοντέλο “πέταξε” ατάκα “φωτιά”. «Θέλω να κοιμούνται όλες οι γυναίκες μαζί μου, αντί για τον Κώστα», είπε στις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ, προκαλώντας το γέλιο.

Άφωνους μας άφησε όλους με την ατάκα του για τον Ορέστη Τσανγκ αν του αρέσουν τα… αγοράκια! Δείτε την αντίδραση του Ορέστη Τσανγκ στο επεισόδιο του

Survivor

.

Η πιο επική στιγμή του Σπαλιάρα ήταν στο Survivor, η ομάδα του κέρδισε το Έπαθλο Επικοινωνίας με την οικογένεια. Μπορεί και η δικιά του οικογένεια να του είχε λείψει πολύ, ωστόσο πιο ενθουσιασμένος φάνηκε με τις οικογένειες των άλλων. “Καλό…” φώναζε με χιούμορ ο Σπαλιάρας για την αδερφή του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Ορέστη Τσανγκ αλλά και τη μαμά του Κώστα Αναγνωστόπουλου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε