Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Survivor Greece 2017: Ο πραγματικός λόγος που έδιωξαν τον Σπαλιάρα

Survivor Greece 2017: Ο πραγματικός λόγος που έδιωξαν τον Σπαλιάρα

Survivor: Δείτε γιατί οι Διάσημοι ψήφισαν τον Γιάννη Σπαλιάρα για να πάει στην ομάδα των Μαχητών. Το αποκάλυψε ο Χρανιώτης στον τσακωμό του με την Παπαδοπούλου.

Μια αποκάλυψη είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο οι Διάσημοι έδιωξαν τον Γιάννη Σπαλιάρα από την ομάδα τους. Η αποκάλυψη έγινε πάνω στον τσακωμό του Χρανιώτη με την Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ένας παίκτης από την ομάδα των Διασήμων έπρεπε να πάει στην ομάδα των Μαχητών μετά την άδικη αριθμητική υπεροχή των Διασήμων λόγω των εξελίξεων του τροχαίου. Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε οικειοθελώς ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φαίνεται ότι θα επιστρέψει σε λίγο καιρό στο Survivor.

Έτσι, οι Διάσημοι έπρεπε να διαλέξουν ένα παίκτη για να αποχωρήσει και αυτός ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο λόγος;

Ο Χρανιώτης προειδοποίησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, την Ειρήνη Παπαδοπούλου ότι δεν πρέπει να μένει μόνη της γιατί οι συμπαίκτες της θα την διώξουν όπως έκαναν με τον Γιάννη Σπαλιάρα μετά από μια πράξη του, που τους πείραξε.

 

Ποια ήταν αυτή; Ο Σπαλιάρας είχε…κάνει την ανάγκη του κοντά στο σπιτάκι τους, γεγονός που τους είχε εκνευρίσει. Αυτός λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος που τους ήταν πια ανεπιθύμητος.

Δείτε πώς το αποκαλύπτει στην Παπαδοπούλου ο Χρανιώτης στο χθεσινό Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε