Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor Greece 2017: Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο (2/4)

Survivor Greece 2017: Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο (2/4)

Δείτε όλα όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor (2/4). Η επόμενη μέρα στο πεδίο των Μαχητών μετά το τροχαίο και η νίκη των Διασήμων που άφησε πεινασμένους τους αντιπάλους τους.

Ένα περίεργο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε χθες, 2 Απριλίου από τους δέκτες μας με τους Μαχητές να προσπαθούν να συνέλθουν από το τροχαίο και τη δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν. Θυμίζουμε ότι το βανάκι που τους μετέφερε συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα προκαλώντας τον τρόμο στους Μαχητές. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μάριος Πρίαμος και να αναγκαστεί η Ειρήνη Κολιδά να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του Survivor και πώς τους φάνηκε η επιστροφή τους ύστερα από όλα αυτά που πέρασαν, στο νησί τους:

Tο αγώνισμα αυτή τη φορά ήταν πιο χαλαρό ώστε να μην ταλαιπωρηθεί παραπάνω η ομάδα των Μαχητών. Παρά την κούραση τους, οι Μαχητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο αγώνισμα με έπαθλο ριζότο με σολομό, αλλά και μουρουνέλαιο για “δύναμη”.

Νικητές ήταν τελικά οι Διάσημοι οι οποίοι απόλαυσαν το γεύμα τους ύστερα από ένα πραγματικό ντέρμπι αφού το αποτέλεσμα κρίθηκε με έναν πόντο διαφορά, χάρη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Χανταμπάκη, που άφησαν πίσω τους την Σάρα Εσκενάζυ και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε το τελικό αγώνισμα του χθεσινού επεισοδίου του Survivor:

Η στιγμή φαγητού για τους Διάσημους:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε