Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Η εκδίκηση της Παπαδοπούλου στους διασήμους [vid]

Survivor: Η εκδίκηση της Παπαδοπούλου στους διασήμους [vid]

Εδώ και καιρό η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαινόταν να έχει απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των διασήμων του Survivor και να έχει πέσει πολύ ψυχολογικά.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πλέον μιλά ανοιχτά εναντίον των συμπαικτών της και της “κλίκας” στην ομάδα των διασήμων ακόμα και στα Συμβούλια του Νησιού του Survivor. Δεν είναι τυχαίο που έφτασε στο σημείο να ζητήσει να τη στείλουν οι συμπαίκτες της στην αντίπαλη ομάδα, με εκείνους να “διώχνουν” τελικά τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Πριν από μερικά επεισόδια που η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν αισθανόταν καλά και πονούσε από τους τραυματισμούς της, με τον Λάμπρο Χούτο και τον Κώστα Κοκκινάκη να την κατηγορούν ότι γκρινιάζει και εκείνη να “καρφώνει” συμπαίκτες της που δεν τα δίνουν όλα στα αγωνίσματα. Είχε μάλιστα νιώσει άσχημα για το γεγονός πως οι συμπαίκτες της πάντα αγκαλιάζουν τη Λάουρα Νάργες ενώ δεν ένιωθε πως θα έκαναν το ίδιο και για εκείνη αν δεν τα κατάφερνε.

Φαίνεται πως αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση και η περιθωριοποίησή της από την κλίκα στην ομάδα των διασήμων εξώθησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μην αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, στερώντας από την ομάδα σημαντικές νίκες που θα μπορούσε να προσφέρει. “Θεωρώ ότι με την κίνησή μου σήμερα και βοήθησα τη διπλανή ομάδα που νομίζω ότι τα παιδιά χρειάζονταν να μιλήσουν περισσότερο με την οικογένειά τους μετά και από αυτό που πέρασαν αλλά και αντιδραστικά στο ότι όχι ρε παιδιά δεν θα παίζω όποτε γουστάρετε εσείς και όποτε δεν θέλετε κάποιο έπαθλο παίξε εσύ αλλά όποτε σε χρειαζόμαστε μπες μέσα σκυλί και δεν με νοιάζει αν είσαι τραυματισμένη και παίξε”.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες των διασήμων στα αγωνίσματα, έχει χαρίσει πολλές νίκες στην ομάδα του Survivor αλλά δεν νιώθει ότι έχει εκτιμηθεί η μαχητικότητα και η αποτελεσματικότητά της. “Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι συμπαίκτες μου ότι η καλοσύνη δεν σημαίνει ότι είμαι ένα άβουλο πλάσμα και με κάνεις ό,τι θέλεις. Έχω προσωπικότητα και χαρακτήρα και από εδώ και πέρα εγώ θα ορίζω πότε θα παίξω και πότε δεν θα παίξω”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε