Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η κίνηση του Αγγελόπουλου στον Μάριο που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Η κίνηση του Αγγελόπουλου στον Μάριο που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Η απίστευτη κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Κανείς δεν πρόσεξε τι κίνηση του έκανε μετά το αγώνισμα!

Το πρώτο του αγώνισμα μετά το τροχαίο του Survivor, έπαιξε χθες ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας, επέστρεψε δυναμικά και πάλι στο παιχνίδι. Όλοι οι συμπαίκτες ήταν στο πλευρό του και τον στήριζαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Η πρώτη του αναμέτρηση έγινε απέναντι στον Κώστα Κοκκινάκη, και το αγώνισμα ήταν αρκετά δύσκολο αφού απαιτούσε κολύμπι, ταχύτητα, αντιμετώπιση εμποδίων και ευστοχία. Ο “μάγειρας” του Survivor, είχε αρχικά το προβάδισμα ωστόσο και δύο παίκτες έφτασαν στον τερματισμό περίπου την ίδια ώρα. Μετά από μία αποτυχημένη και ύστερα δύο συνεχόμενες πετυχημένες βολές μέσα στο καλάθι τελικά ο Μάριος αναδείχθηκε νικητής και κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του.

Όλη η ομάδα  – η οποία τελικά αναδείχθηκε νικήτρια και έφαγε το αρνί – τον αγκάλιασε για τη νίκη του ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ήταν ο παίκτης που οι Μαχητές έστειλαν στους Διάσημους, έσπευσε να τον συγχαρεί για την απόδοσή του, ύστερα από τόσες εβδομάδες ταλαιπωρία. Οι δύο “αντίπαλοι” του Survivor, έδωσαν τα χέρια σε ένα απίστευτο στιγμιότυπο που κανείς δεν πρόσεξε χθες.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν περίπου δύο εβδομάδες, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν του Survivor που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία. Κανείς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά πέραν της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Ιωαννίδη.

Η Ειρήνη Κολιδά έσπασε τα πλευρά της και αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Μάριος τραυματίστηκε στον αυχένα και οι γιατροί έλεγαν ότι χρειάζεται ένα μήνα ανάρρωσης. Τελικά, ο “τρελός Κύπριος” μετά από δύο εβδομάδες επέστρεψε στο Survivor και από ό,τι φαίνεται δριμύτερος…

Δείτε το στιγμιότυπο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor που κανείς δεν παρατήρησε:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε