Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Καβγάς Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου και αποχώρηση! Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού!

Survivor: Καβγάς Χανταμπάκη – Αγγελόπουλου και αποχώρηση! Χαμός στο Συμβούλιο του Νησιού!

Μια ακόμα βραδιά που το επεισόδιο του Survivor αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του με αποχώρηση παίκτη της ομάδας των διασήμων και ένταση ανάμεσα σε Αγγελόπουλο – Χανταμπάκη.

Μετά από 5 σερί ήττες η ισορροπία στην ομάδα των διασήμων έχει διαταραχθεί, με τις σχέσεις μεταξύ των παικτών να είναι τεταμένες και τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο επίκεντρο. Στο trailer βλέπουμε να κοντράρονται και πάλι Γιώργος Αγγελόπουλος και Στέλιος Χανταμπάκης ενώ βρίσκονται στο Συμβούλιο του Νησιού για την αποχώρηση.

“Υποτίθεται ότι κάναμε ένα restart. Προφανώς δεν είδαμε κάποια αλλαγή” λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης και αμέσως παίρνει τον λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος. “Restart από τη δική μου την πλευρά δεν είδατε αλλαγή;” ρωτάει αμέσως ο Ντάνος. “Επειδή σε είχαμε δει να κάνεις κάποια πράγματα” φαίνεται να λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Ντάνος να απαντά πως δεν θα το κρατήσει μέσα του επειδή δεν θέλει να τον ψηφίσει να φύγει.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν διστάζει να αποκαλύψει στην κάμερα πως δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν από τους συμπαίκτες της πια. “Νομίζω ότι δεν υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσά μας”, σημειώνει, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού αναφέρει μπροστά στους συμπαίκτες της πως δεν της αρέσουν τα βρώμικα παιχνίδια και πως θέλει να παίζουν όλοι καθαρά.

“Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να γίνουμε ομάδα” λέει ο Γιώργος Χρανιώτης στη Σόφη Πασχάλη που είναι υποψήφια προς αποχώρηση με τον Γιάννη Σπαλιάρα και το μεγάλο φαβορί Ντάνο. “Αν χρειαστεί να φύγω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να φτιαχτεί ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν καπετάνιο στο πλοίο”, δηλώνει μπροστά στην κάμερα ο Γιώργος Χρανιώτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε