Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Νέα μάχη για την ασυλία

Survivor: Νέα μάχη για την ασυλία

Ο κακός χαμός αναμένεται στο νέο επεισόδιο του Survivor, με διάσημους και μαχητές να τα δίνουν όλα στο αγώνισμα ασυλίας και να δίνουν συνέχεια στον καβγά με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Μετά το τελευταίο αγώνισμα επάθλου με νικητές τους μαχητές και τα νεύρα των διασήμων με τον Γιάννη Σπαλιάρα, μπλε και κόκκινοι θα μπουν στον αγωνιστικό στίβο να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την ασυλία και να μην αποχωρήσει κάποιος από την ομάδα τους. Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε Γιώργο Αγγελόπουλο, Κώστα Κοκκινάκη, Γιώργου Χρανιώτη και Μπο εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα θα συνεχιστεί και στο Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor.

Από το τελευταίο αγώνισμα οι διάσημοι κατηγόρησαν για ανήθικη αθλητικά στάση τον Γιάννη Σπαλιάρα επειδή επέλεξε να μην αγωνιστεί επικαλούμενος προβλήματα στη μέση του. Ο έξαλλος πανηγυρισμός του όμως εκνεύρισε τους διασήμους που θεώρησαν προσβλητική την κίνησή του από τη στιγμή που υποστήριξε πως πονάει και δεν μπορεί να παίξει.

Δεν άργησε έτσι να ξεσπάσει σύρραξη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να βρίσκεται στο στόχαστρο των διασήμων και να δέχεται τα πυρά του Γιώργου Αγγελόπουλου, του Κώστα Κοκκινάκη, του Γιώργου Χρανιώτη και του Μπο. Ο Γιάννης Σπαλιάρας αντέδρασε ψύχραιμα και τους κατηγόρησε πως εκνευρίζονται και δεν ξέρουν να χάνουν.

Στο απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας διάσημοι και μαχητές θα τα δώσουν όλα για να διατηρήσουν τους παίκτες τους και να φτάσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του Survivor. Στο αγώνισμα ασυλίας θα παίζουν σε κάθε γύρο δύο παίκτες από κάθε ομάδα και όπως φαίνεται από το τρέιλερ θα είναι άκρως κουραστικό για εκείνους που θα πρέπει να κρατάνε αντίσταση μέχρι να ολοκληρώσουν τους στόχους οι συμπαίκτες τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε