Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Νευρίασε και ο Κοκκινάκης! Χαμός στους διασήμους! [vid]

Survivor: Νευρίασε και ο Κοκκινάκης! Χαμός στους διασήμους! [vid]

Μετά από καιρό ο Κώστας Κοκκινάκης νευρίασε με τους συμπαίκτες του για τη στάση τους την ώρα του αγωνίσματος στο Survivor.

Ο Κώστας Κοκκινάκης θύμωσε με τη στάση των συμπαικτών του στο Survivor, καθώς του ζητούσαν να πηγαίνει την ώρα του αγωνίσματος για να τους δίνει οδηγίες. “Σήκω ο ένας, σήκω ο άλλος. Μου έχουν πει 10 φορές το ίδιο πράγμα. Εκνευρίζομαι, εκνευρίζομαι κι εγώ” σημείωσε ο Κώστας Κοκκινάκης μιλώντας με τον Ντάνο.

“Παιδιά, για να μην τρελαινόμαστε, τις οδηγίες τις δίνω από πριν. Μη μου λέτε να σηκώνομαι και να πηγαίνω εκεί και να τους λέω συνέχεια, εντάξει; Έχω πει από πριν είκοσι φορές στον καθένα τι κάνουμε”, είπε ο Κώστας Κοκκινάκης, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να του εξηγεί ότι δεν το ήξεραν πως είχε δώσει οδηγίες και τον έβλεπαν να κάθεται στον πάγκο.

“Θα μυρίσουμε τα νύχια μας την επόμενη φορά. Καλό είναι να συζητάμε και λίγο, να μαλώσουμε, να βράσει το αίμα”, σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος απευθυνόμενος στον Γιώργο Χρανιώτη που πρότεινε να λύσουν τις διαφορές τους μετά το αγώνισμα στο Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε