Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Ο Αγγελόπουλος, η Βαλαβάνη και η μάχη για την ασυλία

Survivor: Ο Αγγελόπουλος, η Βαλαβάνη και η μάχη για την ασυλία

Η έλλειψη τροφής για αρκετές ημέρες, αλλά και τα έντονα αγωνίσματα έχουν εξαντλήσει τους «Διάσημους», οι οποίοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα συμβίωσης στην παραλία τους.

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη από την ομάδα τους; Πώς θα συμπεριφερθούν οι παίκτες στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τι συζητήσεις θα γίνουν για να καταφέρουν να φέρουν και πάλι την ενότητα στην ομάδα τους; Ποιοι θα αντιδράσουν και ποιες αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια; Όλες οι απαντήσεις την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σ’ ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”, που έρχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές για μια ακόμη φορά.

Η ψήφος που πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο συμβούλιο του Survivor έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις, καθώς ο Ντάνος είναι, ουσιαστικά, ο αγαπημένος παίκτης όλων των τηλεθεατών.

Στο “Secret” και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο αδερφικός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δημήτρης Χειμώνας, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και στα όσα έχουν ακουστεί περί φλερτ στο Survivor. «Σιχαίνεται το ψέμα ο Γιώργος. Τους δήθεν. Επίσης ο Γιώργος ότι θέμα έχει το ξεκαθαρίζει, χωρίς να αφήνει πράγματα να αιωρούνται. Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα η Ευρυδίκη να τον ψηφίσει, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουμε όλοι με όλους και λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα εκεί λόγω πείνας και ταλαιπωρίας.

Όμως τον αδικούν τον Γιώργο και θα φανεί στην πορεία. Όχι, δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους, δεν είναι του γούστου του άλλωστε η Ευρυδίκη, είναι πολύ λίγη για τον Γιώργο. Επίσης, δεν θα έδινε δικαίωμα εκεί με τόσες κάμερες γύρω, όσες ανάγκες και να είχε», εξήγησε ο Δημήτρης Χειμώνας.

Θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ στο Survivor. Ο 35χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος από τη Σκιάθο έχει στόφα νικητή και έχει αποδείξει μέσα από τις δοκιμασίες του παιχνιδιού ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Σε μεγάλο ποσοστό αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι ο δάσκαλος θαλάσσιων σπορ, γνωστός και ως “Ντάνος” έπαιζε στο παρελθόν επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Μια από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ήταν και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αγωνίστηκε επίσης στον Εθνικό Αστέρα και στη Ρόδο. Από την ποδοσφαιρική του καριέρα οι θαυμαστές του αλίευσαν την παρακάτω φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διακρίνεται όρθιος, τέταρτος από αριστερά.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.. μετά από μια εμπειρία ζωής, με σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων…». Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Σόφη Πασχάλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.. μετά από μια εμπειρία ζωής, με σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων, μετά από δυσκολίες, αλλά κ από χαρές, μετά από δάκρυα συγκίνησης χαράς κ λύπης, ένα μένει.. ευγνωμοσύνη.. βαθιά ευγνωμοσύνη.. όλα περνούν.. κ καινούρια έρχονται.. μεγάλη απεριόριστη χωρίς τελειωμό.. αγάπη.. σε όλο τον κόσμο..», έγραψε η Σόφη Πασχάλη για το Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε