Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Ο καλός, ο κακός, το “φίδι” και οι αποχωρήσεις με νόημα! [vids]

Survivor: Ο καλός, ο κακός, το “φίδι” και οι αποχωρήσεις με νόημα! [vids]

Μετά από χρόνια ένα ριάλιτι ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω για μια ακόμα φορά στα τηλεοπτικά δεδομένα, με το Survivor να σαρώνει ό,τι έχει βρεθεί στο πέρασμά του.

Το κόνσεπτ με ομάδα διασήμων ήταν το πετυχημένο στοίχημα, με την επιλογή των παικτών μάλιστα να δικαιώνει ακόμα περισσότερο το Survivor. Μέσα σε 3 μήνες το Survivor έγινε η τρίωρη καθημερινή λατρεία του κοινού που έδειξε να παθιάζεται με το ριάλιτι επιβίωσης. Για άλλους παίκτες ήταν με μια ανοιχτή αγκαλιά και για άλλους έσταζε κακία λόγω των όσων έβλεπαν καθημερινά επί 3 ώρες στις οθόνες τους.

Δεν είναι τυχαίο που το φανατικό κοινό ταυτίστηκε με ορισμένους παίκτες όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Γιάννης Σπαλιάρας και μίσησε με πάθος παίκτες όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Λάμπρος Χούτος και η Σόφη Πασχάλη. Μετά από λίγο καιρό υπήρχε ο ρόλος του καλού, του κακού και του… “φιδιού”, με το κοινό να οδηγεί με την ψήφο του σε αποχωρήσεις με νόημα που άργησαν να καταλάβουν στην ομάδα των διασήμων.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που οι μαχητές έστειλαν τον Ντάνο στην ομάδα των διασήμων και το Survivor δεν άργησε να πάρει φωτιά. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα μέχρι και σήμερα το μεγάλο φαβορί, στοχοποιήθηκε από την περιβόητη κλίκα των διασήμων. Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σόφη Πασχάλη και Λάουρα Νάργες ψήφιζαν σε κάθε Συμβούλιο του Νησιού τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αγνοούσαν όμως τη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού που είχε αγκαλιάσει τον παίκτη από τη Σκιάθο, αναγνωρίζοντας την απίστευτη αγωνιστικότητά του και την προσφορά του στην ομάδα των διασήμων. Οι κατηγορίες με μισόλογα εναντίον του για το περιβόητο ψάρι τον έκαναν όλο και πιο συμπαθή στο τηλεοπτικό κοινό για τη στοχοποίησή του.

Μέσα σε αυτό το δύσκολο κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην ομάδα των διασήμων για τις ανταλλαγές, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, αντικειμένων του Ντάνου με ντόπιους για φαγητό, άρχισε να απομονώνεται από την ομάδα η Ειρήνη Παπαδοπούλου που δεν συμφωνούσε με αυτό που συμβαίνει εναντίον του. Ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έδωσε με την ατομική ασυλία της στον κόσμο τον Στέλιο Χανταμπάκη αφήνοντας την κλίκα ακέφαλη και οδηγώντας στη μερική διάλυσή της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε την απομόνωση στο Survivor και αποχώρησε οικειοθελώς, έχοντας δώσει στη σέντρα τον Στέλιο Χανταμπάκη που έδιωξε το φανατικό κοινό, στηρίζοντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη που βρέθηκε υποψήφια με τον Ντάνο, αλλά δεν φάνηκε να παίρνουν το μήνυμα οι διάσημοι.

Ακόμα και μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη οι διάσημοι έχασαν το… δεξί του χέρι Λάμπρο Χούτο που είχε μπει στο μάτι του φανατικού κοινού για τη στάση των διασήμων απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι κατά πόσο έχουν πάρει τελικά το μήνυμα μετά από τόσες αποχωρήσεις με νόημα από το φανατικό κοινό του ριάλιτι.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε