Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Ο πραγματικός λόγος που ψήφισαν τον Σπαλιάρα για αποχώρηση [vid]

Survivor: Ο πραγματικός λόγος που ψήφισαν τον Σπαλιάρα για αποχώρηση [vid]

«Είμαι έτοιμος και να μείνω και να φύγω» δηλώνει στο Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας. Δείτε γιατί οι Μαχητές τον ψήφισαν για αποχώρηση.

Απέτυχαν παταγωδώς στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές οι οποίοι έχασαν στο αγώνισμα της ασυλίας από τους Διάσημους με 10 -1. Γιάννης Σπαλιάρας, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Ορέστης Τσανγκ είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε χθες στο Survivor, από την ομάδα των Μαχητών προς αποχώρηση με 6 ψήφους, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος που είχε την ασυλία, ψήφισε την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που και αυτός κέρδισε στο αγώνισμα της ασυλίας, τον Ορέστη Τσανγκ.

Η πρώτη του αντίδραση ήταν συγκρατημένη, δηλώνοντας ότι η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη και μάλιστα ανέφερε ότι οι συμπαίκτες του τον είχαν ενημερώσει για τις προθέσεις τους, ενώ τούς δικαιολόγησε από τη στιγμή που αυτός μπήκε στην ομάδα τους αργότερα, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι είχαν έρθει ήδη πιο κοντά.

«Είναι κάτι που το περίμενα και είχα μιλήσει με τα παιδιά. Όταν μία ομάδα είναι τα ίδια άτομα τρεις μήνες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο σε αντίθεση με μένα που παρότι κούμπωσα αρκετά καλά στην ομάδα, είμαι μόλις τρεις εβδομάδες. Οπότε είναι απολύτως κατανοητό και τα παιδιά με ενημέρωσαν γιατί ήταν ξεκάθαροι απέναντί μου ότι παρότι δεν με θεωρούν τον πιο αδύναμο αγωνιστικά ή τον πιο αντιπαθή θεωρούν πιο δίκαιο να ψηφίσουν εμένα γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό Survivor.

«Είμαι έτοιμος και να μείνω και να φύγω», δήλωσε αργότερα στην ομάδα του το γνωστό μοντέλο…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε