Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Ο Σπαλιάρας ξεμπρόστιασε τον Κοκκινάκη [vid]

Survivor: Ο Σπαλιάρας ξεμπρόστιασε τον Κοκκινάκη [vid]

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί μετά την απόφαση του Γιάννη Σπαλιάρα να μην αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι επάθλου του Survivor, με τους διασήμους να χαρακτηρίζουν τη στάση του ανήθικη μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιώργος Χρανιώτης επιτέθηκαν στον Γιάννη Σπαλιάρα για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι επάθλου λόγω της μέσης του αλλά πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη με βουτιές πάνω στους συμπαίκτες του στην άμμο. “Πήρα αυτή την επιλογή Σάκη γιατί την προηγούμενη φορά που είχε συμβεί το ίδιο στο ματς της ασυλίας που ήταν 5-1 στο ημίχρονο. Ενώ είχα κερδίσει στον πρώτο γύρο τον Κοκκινάκη είχα νιώσει ένα μικρό τράβηγμα. Έπαιξα μετά με τον Αγγελόπουλο και η υγεία μου ήρθε σε πολύ πιο δύσκολη θέση, έγινε πολύ χειρότερος ο πόνος οπότε αφού το σκορ ήταν 5-1 σήμερα αποφάσισα να μην το ρισκάρω και να μην αγωνιστώ. Νομίζω το σκορ ήταν μια σχετική διαφορά ασφαλείας. Την άλλη φορά που έκανα την ίδια επιλογή που με ενοχλούσε κάποιος μυικός πόνος και αποφάσισα να αγωνιστώ έγινε πάρα πολύ χειρότερο με αποτέλεσμα να κρατήσει πολλές μέρες οπότε αποφάσισα να μην πάρω αυτό το ρίσκο. Δηλαδή πονούσα αλλά ουσιαστικά δεν ήθελα να ρισκάρω”, εξήγησε στον Σάκη Τανιμανίδη μετά την επίθεση που δέχτηκε από τους διάσημους ο Γιάννης Σπαλιάρας.

“Υπάρχουν δύο απόψεις. Ή κοροϊδευόμαστε ή δεν κοροϊδευόμαστε. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρώτα απ’ όλα με τους εαυτούς μας και με τις δύο ομάδες καλύτερα να μην κοροϊδευόμαστε. Το να πονάει κάποιου η μέση και να κάνει βουτιές στον πανηγυρισμό. Εμένα με πονάει η μέση μου και δεν μπορώ να κουνηθώ. Τι να πω; Τουλάχιστον να είμαστε ειλικρινείς”, σχολίασε ο Κώστας Κοκκινάκης, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να του απαντά πως είναι πολύ μεγάλο το πάθος στους πανηγυρισμούς των επάθλων και ο πόνος ξεχνιέται.

“Ο χαρακτηρισμός τώρα ανήθικος και τέτοια είναι βαρύ, δηλαδή δεν το δέχομαι. Λυπάμαι για τον Κοκκινάκη, έναν αθλητή τέτοιου βεληνεκούς. Όταν ξέρουν ότι θα είναι Κοκκινάκης, Λάουρα, Ντάνος και ότι θα φύγει ένας από τους δύο αλληλοψηφίστηκαν για να βάλουν και τον Λάμπρο μέσα και να βγουν τέσσερις υποψήφιοι. Δηλαδή ο Κοκκινάκης μαγειρεύει εκτός από φαγητό και ψηφοφορίες. Ο Κώστας Κοκκινάκης εκτός από φαγητό μαγειρεύει και ψηφοφορίες καθώς την άλλη φορά που είχε αντιληφθεί ότι θα είναι αυτός η Λάουρα και ο Αγγελόπουλος υποψήφιοι αλληλοψηφίστηκε με τη Λάουρα για να βγουν δύο από την κάλπη μέσω ισοβαθμίας και να μη φύγει ένας από τους δύο γιατί θεωρούσαν τον Αγγελόπουλο πολύ ισχυρό αντίπαλο. Μαγείρεψαν με λίγα λόγια την ψηφοφορία και τώρα έρχομαι εγώ αντιμέτωπος από αυτούς τους ανθρώπους με τέτοιες κατηγορίες”, σχολίασε ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά τον χαμό που έγινε μεταξύ διασήμων και μαχητών για την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι επάθλου του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε