Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Ο Σπαλιάρας ξεσκέπασε την κλίκα! Γιατί ψήφισαν τον Αγγελόπουλο [vid]

Survivor: Ο Σπαλιάρας ξεσκέπασε την κλίκα! Γιατί ψήφισαν τον Αγγελόπουλο [vid]

Αποκαλυπτικός ήταν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, o Γιάννης Σπαλιάρας. Δείτε τι δήλωσε για την “κλίκα” που ψήφισε προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Σπαλιάρας ξέρει! Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το γνωστό μοντέλο έχοντας εμπειρία και από τις δύο ομάδες γνωρίζει τι γίνεται σε αυτές καλύτερα από όλους.

Καθόλου παράξενο δεν του φάνηκε που η κλίκα των Διασήμων του Survivor ψήφισε προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού όπως δηλώνει ο ίδιος υπήρχε από την αρχή ανταγωνισμός και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες.

Η λεγόμενη “κλίκα” που ψήφισε τον καλύτερο παίκτη των Διασήμων για να φύγει είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Μπο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Λάουρα Νάργες και ο Λάμπρος Χούτος. Και ο Σπαλιάρας μιλώντας στην κάμερα του Survivor, “έπεσε μέσα”!

Οι δηλώσεις του αποκαλύπτουν τι συμβαίνει ακριβώς μέσα στην ομάδα των Διασήμων:

«Χθες στο συμβούλιο κατάλαβα ότι υπάρχει θεός. Θεωρούσα δεδομένη την ψηφοφορία. Το ότι ο Αγγελόπουλος είναι ο καλύτερος παίκτης από εκεί και είναι προτεινόμενος είναι πολύ περίεργο ως ύποπτο. Υπάρχει ζήλια απέναντί του. Το περίμενα γιατί ξέρω πώς λειτουργούν, ότι υπάρχει μια ομάδα από εκεί που ψηφίζει και ο Γιώργος δεν ανήκει σε αυτή την ομάδα, οπότε έφαγε πέντε ψήφους όπως είχα φάει κι εγώ πέντε, είναι τα ίδια άτομα ακριβώς. Υποθέτω ότι οι πέντε που ψήφισαν τον Ντάνο και είναι οι ίδιοι που ψήφισαν κι εμένα λογικά θα είναι Στέλιος, Λάμπρος, Ευρυδίκη, Μπο και η Λάουρα πιθανόν ή όχι; Σίγουρα Στέλιος, Λάμπρος, Ευρυδίκη, Μπο, τον πέμπτο ψάχνω»

Δείτε όλα όσα είπε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor της 10ης Απριλίου, ο Γιάννης Σπαλιάρας:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε