Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Όλα όσα δεν είδατε – Ο τραυματισμός σοκ, οι τρεις Έλληνες προς αποχώρηση και οι απίστευτες κουβέντες

Survivor: Όλα όσα δεν είδατε – Ο τραυματισμός σοκ, οι τρεις Έλληνες προς αποχώρηση και οι απίστευτες κουβέντες

Το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor είχε απ’ όλα. Αγωνία, έναν τραυματισμό – σοκ, κλίμα πόλωσης, γκρίνια και στις δυο ομάδες και έναν τραυματισμό που οδήγησε σε εσπευμένη επιστροφή στην Αθήνα.

Η αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας στο φετινό Survivor θα γράψει πολλά κεφάλαια, αφού από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο, άρχισε να διαφαίνεται ένα κλίμα πόλωσης και αντιπαλότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ελληνική ομάδα έχασε και τον δεύτερο αγώνα που ήταν καθοριστικός για την ασυλία και έτσι, τρεις Έλληνες παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Η ελληνική ομάδα του Survivor έχασε το αγώνισμα της ασυλίας με 10-8 και πλέον θα πρέπει ένας παίκτης να αποχωρήσει. Οι Έλληνες οδηγήθηκαν αρχικά στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όπου φέτος οι κανόνες έχουν αλλάξει. Οι παίκτες δεν θα παίζουν όλοι μαζί για την ατομική, αλλά ξεχωριστά οι άντρες και ξεχωριστά οι γυναίκες. Έτσι θα υπάρχουν πάντα ένας άντρας και μία γυναίκα με ατομική ασυλία.

Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι δύο παίκτες που κέρδισαν και εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία είναι οι Ρία Κολοβού και Τόνι Σταυράτης. Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία των Ελλήνων.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου έλαβε 7 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Λόγω της ατομικής ασυλίας, η Ρία Κολοβού και ο Τόνι Σταυράτης ψήφισαν Σπύρο Γουρδούπη και Ντέμη Τσαγανού αντίστοιχα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι φάνηκαν οι Έλληνες παίκτες από την συμπεριφορά των Τούρκων

Το βράδυ που γύρισαν στην παραλία, άναψαν φωτιά κι έκατσαν γύρω της, σχολιάζοντας την συμπεριφορά των Τούρκων, τονίζοντας πως κάποιοι ήταν προκλητικοί και ειρωνικοί.

«Παιδιά, μου φάνηκε ή μήπως αυτή με το κίτρινο μας κοίταζε και γέλαγε ειρωνικά; Γιατί εγώ τσαντίστηκα λίγο. Ήμουν έτοιμη να την πάρω. Γενικά, ένα-δύο άτομα  ήταν πολύ προκλητικά», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ άλλοι συμπαίκτες της είπαν: «Αρκετοί κοίταζαν και γέλαγαν. Ήταν προκλητικοί πολύ. Ο Ατακάν που με διάλεξε εμένα ήταν πολύ ειρωνικός. Εντάξει, του βγήκε κιόλας, με κέρδισε γιατί το έχασα στο στόχο».

https://youtu.be/MJZMHggcFB0

Εσπευσμένη επιστροφή στην Αθήνα

Εκτός Survivor βρίσκεται ο Δημήτρης Μαργαρίτης. Ο παίκτης της ελληνικής ομάδας τραυματίστηκε την πρώτη μέρα στο παιχνίδι και σήμερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης έπρεπε αναγκαστικά να επιστρέψει στην Αθήνα και στη θέση του θα έρθει άλλος παίκτης. «Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

https://youtu.be/UBnAPMYuR0M

Όλων αυτών είχε προηγηθεί η τρίτη σερί ήττα για την ελληνική ομάδα που φαίνεται φέτος να μην μπορεί να σταυρώσει νίκη κάτι το οποίο είναι απογοητευτικό τόσο για τους ίδιους όσο και για τους τηλεθεατές.

https://youtu.be/2roAnV9-qEU

Media Τελευταίες ειδήσεις