Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο 5/4

Survivor: Όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο 5/4

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της 5ης Απριλίου σίγουρα δεν ήταν βαρετό. Δείτε τα highlights με το “στρίμωγμα” των Διασήμων στην Παπαδοπούλου, την κόντρα Κοκκινάκη – Σπαλιάρα και το έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor δίχως κλίκες δεν γίνεται και η απόδειξη ήταν το χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού της 5ης Απριλίου που έφερε τα πάνω κάτω στους Διάσημους. Δείτε τα highlights του επεισοδίου.

Μαχητής Σπαλιάρας

Ο Σπαλιάρας που πλέον ανήκει στην ομάδα των Μαχητών του Survivor, αφού τον έδιωξαν οι Διάσημοι από την ομάδα τους ύστερα από ψηφοφορία, φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα. Ο ίδιος όχι μόνο είναι άνετος και έχει δεθεί με τους συμπαίκτες του αλλά και αποκαλύπτει πατέντες που έκαναν οι Διάσημοι ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής στο νέο του νησί.

Από την μεριά τους οι Μαχητές τον έχουν “αγκαλιάσει” από την πρώτη στιγμή και μάλιστα τον ευχαριστούν αφού φαίνεται ότι από τότε που ήρθε, το ηθικό τους έχει αναπτερωθεί, το τροχαίο πλέον ανήκει στο παρελθόν και στο αγωνιστικό κομμάτι έχουν πάρει τα πάνω τους με αποκορύφωμα τη χθεσινή νίκη τους στο Survivor.

Διάσημοι κατά Παπαδοπούλου

Μόνη της έχει μείνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου αφού ο Σπαλιάρας πήγε στην ομάδα των Μαχητών και ο Αγγελόπουλος πλέον έχει γίνει ένα με την άλλη κλίκα, κρατώντας μια πιο ουδέτερη στάση βέβαια. Η Ειρήνη στο προηγούμενο συμβούλιο του Survivor, είχε μιλήσει ανοιχτά για την υποκρισία των συμπαικτών της και είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να πάει στην ομάδα των Μαχητών.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε περιέργεια στους συμπαίκτες της αφού η ίδια ποτέ δεν τους είχε πει κάτι. Ο Χούτος έπιασε την κουβέντα με την Παπαδοπούλου με την τελευταία να του λέει ότι θέλει της επιβληθεί και ότι κανείς δεν καταλαβαίνει την υποκρισία και την ανειλικρίνεια της ομάδας της.

Ο Χρανιώτης υποστήριξε τον Χούτο και μάλιστα της είπε ότι δεν πρέπει να μένει μόνη της καθώς αυτό την έχει απομακρύνει από την ομάδα και είναι πιθανό οι συμπαίκτες της σε επόμενη ψηφοφορία να την θέσουν υποψήφια προς αποχώρηση. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου από την μεριά της, πήρε την απόφαση να δρα αυτόβουλα και να μην χαριστεί σε κανέναν.

Πρώτη νίκη Μαχητών μετά το τροχαίο

Είναι η πρώτη φορά που μετά το τροχαίο του Survivor, που συγκλόνισε τόσο τους Μαχητές όσο και τους τηλεθεατές, η ομάδα κάνει τα πρώτα της βήματα μπροστά αφήνοντας πίσω όσα την στενοχώρησαν μέσα από αυτήν την δυσάρεστη εμπειρία. Τώρα, έχουν πάρει τα πάνω τους και η απόδοσή τους στα αγωνίσματα είναι πολύ καλύτερη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές νίκησαν με 10 – 4 χάρη στις πετυχημένες βολές της Ελισάβετ στη μάχη της με την Βαλαβάνη. Έτσι, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μέσω μηνυμάτων με πρόσωπα της οικογένειάς τους. Το έπαθλο περιελάμβανε επίσης ένα κιλό ρύζι αλλά και πατάτες.

Κοκκινάκης Vs Σπαλιάρας

Ένταση ανάμεσα στον πιο ήρεμο παίκτη της ομάδας των Διασήμων και του Σπαλιάρα από την ομάδα των Μαχητών, είχαμε στο χθεσινό αγώνισμα. Ο Κοκκινάκης είπε στον Σπαλιάρα να πάει λίγο πιο πίσω για να βλέπει καλά την Λάουρα στην αναμέτρηση της και ο τρόπος που του απάντησε το γνωστό μοντέλο, τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του. Όλοι οι διάσημοι μετά σχολίασαν αρνητικά τη στάση του Σπαλιάρα που μέχρι πριν λίγες μέρες ανήκε στην ομάδα τους.

Έπαθλο

Η συγκίνηση των Μαχητών ήταν μεγάλη, βλέποντας μετά από καιρό πρόσωπα της οικογένειάς τους. Τα σχόλια του Σπαλιάρα για την αδερφή του Τσανγκ και τον πατέρα του Βασάλου, σκορπούσαν γέλιο ενώ τα δάκρυα του Κώστα του Μισθοφόρου για την σκυλίτσα του συγκίνησαν το κοινό.

Αναμένουμε σε λίγες ώρες το νέο επεισόδιο του Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε