Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Παίκτρια σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ! Χαμός στα social media! [vid]

Survivor: Παίκτρια σε προεκλογικό σποτ της ΝΔ! Χαμός στα social media! [vid]

Λίγο οι φωτογραφίες του Πάνου Αργιανίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η εμφάνιση παίκτριας του Survivor σε προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας και τα πληκτρολόφια πήραν φωτιά.

Εκτός από τη φωτογραφία του Πάνου Αργιανίδη με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, η συμπαίκτριά του Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είχε πρωταγωνιστήσει σε προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας όπου μας συστηνόταν μάλιστα ως Ελένη. Αυτά τα δύο περιστατικά φυσικά ήταν αρκετά για να βάλουν φωτιά στα social media περί… αξιοκρατίας και μέσου ακόμα και για το Survivor.

Η Ελισάβετ των μαχητών εμφανίζεται ως Ελένη στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας που τονίζει ότι Ελλάδα πάει μπροστά με την Ελένη που αριστεύει στις σπουδές της και δίνει πραγματική αξία στο πτυχίο της. Είναι το κεντρικό πρόσωπο που εμφανίζεται στο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, όπου και εμφανίζεται χαλαρή και χαμογελαστή.

Βέβαια το φανατικό κοινό του Survivor δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το προεκλογικό σποτάκι και να μη βρει τον πιο ευφάνταστο σχολιασμό για τη σύνδεση Νέας Δημοκρατίας και Survivor. “Ισχύει ότι για να μπεις στο #survivorGR πρέπει να δείξεις την κάρτα μέλους της #ΝΔ;#ελισάβετ #πάνος” είναι από τα σχόλια χρηστών του twitter που ξεχωρίζουν για το… μέσο που θέλει και το Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε