Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ποια είναι η Ζωή που έκανε τον Σπαλιάρα να δακρύσει [vid]

Survivor: Ποια είναι η Ζωή που έκανε τον Σπαλιάρα να δακρύσει [vid]

Ποια είναι η Ζωή Τζάνη που έκανε τον Σπαλιάρα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor να συγκινηθεί. Τι δήλωσε στις κάμερες για τη σχέση τους.

Μπορεί ο Γιάννης Σπαλιάρας να δηλώνει ότι έχει συνευρευθεί με 4.000 γυναίκες, μία όμως ήταν αυτή που τον έκανε να σταματήσει το…κοντέρ και να μείνει μαζί της για καιρό. Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Σπαλιάρας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για την κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Ο λόγος για την πρώην σύντροφό του, που μπορεί στο παρελθόν να είχαν μια ιδιαίτερα έντονη σχέση και να είχαν ξαναχωρίσει, όμως φαίνεται ότι η σχέση τους παραμένει στενή και δεν θέλουν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον ακόμα και τώρα που ο Γιάννης Σπαλιάρας βρίσκεται στο Survivor.

Η Ζωή Τζάνη είναι γυμνάστρια και έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα. Τώρα, τον παρακολουθεί από τους τηλεοπτικούς της δέκτες και δηλώνει περήφανη για αυτόν. Οι φράσεις “Μου λείπεις” και “Σε αγαπάω πολύ”, ήταν αυτές που συγκίνησαν τον Σπαλιάρα στο χθεσινό έπαθλο του Survivor.

«Κι εγώ σ αγαπώ πολύ! Μου λείπει και μένα, θεωρώ ότι η σχέση μας θα είναι πιο δυνατή μετά…». Με αυτά τα τρυφερά λόγια, ο Γιάννης Σπαλιάρας εξέφρασε στην κάμερα του Survivor, τα συναισθήματα του για τη Ζωή που όλα δείχνουν ότι μετά το παιχνίδι, θα βελτιωθεί.

Δείτε την αντίδρασή του στο γράμμα της Ζωής στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (7:42):

Δείτε φωτογραφίες της Ζωής από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε