Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Πώς η αποχώρηση της Παπαδοπούλου επηρέασε όσα γίνονται τώρα στο παιχνίδι

Survivor: Πώς η αποχώρηση της Παπαδοπούλου επηρέασε όσα γίνονται τώρα στο παιχνίδι

Έχει αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor.  Πώς η απουσία της επηρέασε την ομάδα της στη συμβίωση και τα αγωνίσματα.

Λιγότερες κόντρες και τσακωμούς έχουμε πια στο Survivor. Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου αλλά και του Στέλιου Χανταμπάκη φαίνεται ότι έχει αλλάξει τα όσα ξέραμε στο παιχνίδι, αφού αυτοί ήταν οι δύο παίκτες που το κρατούσαν “δυνατό”.

Δείτε παρακάτω πώς έχει αλλάξει η αποχώρηση της Παπαδοπούλου τόσο την συμβίωση των ομάδων, που πλέον μένουν στην ίδια παραλία, όσο και στην επίδοσή τους στα αγωνίσματα. Χωρίς αμφιβολία, η αποχώρησή της ήταν καθοριστικής σημασίας…

– Οι κλίκες “έσπασαν”

Στην ομάδα των Διασήμων, υπήρχαν δύο στρατόπεδα. Αυτό του Στέλιου Χανταμπάκη και στην αντίπερα “όχθη”, αυτό της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Οι περισσότεροι παίκτες είχαν πάρει το μέρος του γνωστού παρουσιαστή με αποτέλεσμα η Ειρήνη να έχει μείνει μόνη της και να διαπληκτίζεται με τους συμπαίκτες της που την έφερναν συχνά στα όριά της. Τώρα, και οι δύο παίκτες αποχώρησαν, ο ένας μετά από ψηφοφορία του κοινού και η άλλη οικειοθελώς, ωστόσο οι αλλαγές είναι ξεκάθαρες. Το τοπίο είναι πιο ήρεμο, τσακωμοί δεν υπάρχουν ανάμεσα στην ομάδα και όλα κυλούν αρμονικά.

– Ο Ντάνος έμεινε τελείως μόνος του

Τα πράγμα ηρέμησαν, η κλίκα σε ένα βαθμό “έσπασε” και στο στόχαστρο μπαίνει τώρα άλλος παίκτης. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, έμεινε μόνος του. Η μοναδική του φίλη έφυγε από το νησί και τώρα προσπαθεί μόνος του να τα βγάλει πέρα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμπαίκτες του τον έχουν εξοργίσει με τον ίδιο να καταβάλει προσπάθειες για να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μην προκαλέσει εντάσεις.

– Η ομάδα των Διασήμων έχει “πέσει”

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες του Survivor. H γνωστή τραγουδίστρια είχε πολλές φορές χαρίσει τον πόντο στην ομάδα της και ακόμα και αν ήταν τραυματίας ή ταλαιπωρημένη, δεν το έβαζε ποτέ κάτω και έδινε τον καλύτερο της εαυτό. Η αποχώρηση της πέρα από αλλαγές στη συμβίωση των πρώην συμπαικτών της έχει επιφέρει και αλλαγές στην επίδοσή τους στα αγωνίσματα. Η ομάδα των Διασήμων τελευταία χάνει συχνά και τα κορίτσια της ομάδας δεν μπορούν πια με ευκολία να κερδίσουν τις αντίπαλές τους, Σάρα και Ελισάβετ.

– Οι σχέσεις των κοριτσιών των δύο ομάδων

Η αποχώρηση της Παπαδοπούλου έχει ηρεμήσει και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που πολλές φορές ερχόταν σε κόντρα μαζί της και συμφωνούσε με την υπόλοιπη “κλίκα”. Τώρα, Ευρυδίκη και Λάουρα είναι πιο ξέγνοιαστες στην παραλία και έχουν έρθει πολύ κοντά, μετά την ένωσή τους και την παραμονή στην ίδια παραλία των Διασήμων και των Μαχητών, με την Σάρα και την Ελισάβετ. Θα γινόταν το ίδιο αν είχε παραμείνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο Survivor ή τότε, οι δύο μαχήτριες θα “έπαιρναν το μέρος” της;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε