Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός Σπαλιάρα! Η αντίδραση του Αγγελόπουλου [vid]

Survivor: Σοκαριστικός τραυματισμός Σπαλιάρα! Η αντίδραση του Αγγελόπουλου [vid]

Γκρεμοτσακίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, o Γιάννης Σπαλιάρας. Δείτε τι έκανε μόλις αντιλήφθηκε τα ατυχήματα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όχι ένα αλλά δύο ατυχήματα είχε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Φαίνεται ότι δεν ήταν και η καλύτερη του μέρα, αφού το γνωστό μοντέλο… γκρεμοτσακίστηκε στο αγώνισμα και μετά έμεινε εκτός.

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, ήταν αρκετά απαιτητικό με δύσκολα εμπόδια, κινούμενες κατασκευές και δύσκολο παζλ. Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον τελευταίο να κάνει το λάθος να πηδήξει νωρίτερα στον νερό από την κινούμενη κατασκευή. Το αποτέλεσμα; Έπεσε η κατασκευή χαμηλά στη μέση του Σπαλιάρα και χτύπησε κόκκαλο. Αμέσως, ο Σάκης Τανιμανίδης σφύριξε για την αναβολή του αγώνα, και λίγο αργότερα, συνέχισαν από τις θέσεις που βρίσκονταν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά είχε και δεύτερο ατύχημα! Σε επόμενο σημείο του αγωνίσματος του Survivor, ο Γιάννης Σπαλιάρας γλίστρησε στο κρεμαστό εμπόδιο στα πλευρά και στη μέση του για μία ακόμη φορά. Ο ίδιος δεν τα παράτησε, ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε το προβάδισμα και χάρισε στην ομάδα του μια εύκολη νίκη.

Πάντως ο “Ντάνος” με το που συνειδητοποίησε το πρώτο ατύχημα του Σπαλιάρα, σταμάτησε να τρέχει προς τον τελικό στόχο και έσπευσε να τον βοήθησει, ενώ κατά τη νίκη του ήταν ιδιαίτερα συγκρατημένος και δεν το πανηγύρισε. Και η Λάουρα από την ομάδα των Διασήμων ανησύχησε με την κατάσταση του. Πάρα την ατυχία του, η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να κερδίσει και να απολαύσει το έπαθλο της ασυλίας που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα ατυχήματα του Γιάννη Σπαλιάρα στο χθεσινό Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε