Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor – Σπαλιάρας: “Είμαι εδώ για τα χρήματα – Τα έχω ανάγκη” [vid]

Survivor – Σπαλιάρας: “Είμαι εδώ για τα χρήματα – Τα έχω ανάγκη” [vid]

Το ομαδικό πνεύμα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ομάδα των διασήμων του Survivor ανήκει στο παρελθόν και τις νίκες. Οι απανωτές ήττες εκτός από γκρίνια, έφεραν και τσακωμούς στην ομάδα τους, με την ομάδα των μαχητών να πηγαίνει πλέον στα αγωνίσματα με ψυχολογία νικητή.

Εκτός από τον άγριο τσακωμό Αγγελόπουλου – Χανταμπάκη που θα προβληθεί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, άκρως αποκαλυπτικός ήταν στην εξομολόγησή του ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ανοιχτά πως βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο μόνο για τα χρήματα και την προβολή, τονίζοντας πως δεν είναι ομάδα και πως όλοι κοιτάζουν την πάρτη τους.

“Οι περισσότεροι ήρθαν εδώ για να κερδίσουν το έπαθλο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ατομικό, όσο και να λέμε ότι είμαστε ομάδα, ουσιαστικά ο καθένας για την πάρτη του δουλεύει και νομίζω πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Κάποιοι ήρθαν εδώ για την προβολή, άλλοι για το χρηματικό έπαθλο και άλλοι για την εμπειρία. Το πιο τίμιο είναι να παραδεχτεί ο καθένας για ποιο λόγο είναι εδώ.

Δεν θέλω να κοροϊδέψω κανέναν. Έχασα τον πατέρα μου πριν από λίγους μήνες και δεν θα άφηνα ποτέ την οικογένειά μου για να έρθω κάπου για την εμπειρία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει πάρα πολύ και τη δεδομένη στιγμή αυτό που θα μου έλειπε σίγουρα δεν ήταν μια ταξιδιωτική εμπειρία.

Μου λείπουν λεφτά για να στηρίξω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και το είπα από την πρώτη στιγμή και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Θέλω να είμαι και ειλικρινής με τον εαυτό μου αλλά και με τον κόσμο. Επίσης θεωρώ ότι πέρα από την προβολή και τα χρήματα θα είναι κάτι που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ.

Μετά τον χαμό του πατέρα μου άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα μέσα μου και ήθελα να περάσω χρόνο μέσα μου για να σκεφτώ και παρά τις δυσκολίες νομίζω ότι βγαίνοντας από εδώ θα ξέρω περισσότερο τον εαυτό μου και το τι θέλω να κάνω. Το είχα ανάγκη να μείνω μόνος μου”, αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε