Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Στημένο και στα μέτρα τους! Οργίασε στα social media το φανατικό κοινό!

Survivor: Στημένο και στα μέτρα τους! Οργίασε στα social media το φανατικό κοινό!

Η συντριβή των μαχητών με 10 – 1 στο αγώνισμα ασυλίας από τους διασήμους δεν έμεινε ασχολίαστη από το φανατικό κοινό του Survivor.

Οι μαχητές επέστρεψαν στις ήττες σε ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα του φετινού Survivor, με το φανατικό κοινό του ριάλιτι να κατηγορεί την παραγωγή για εύνοια στους διασήμους λόγω του αγωνίσματος που τους ταίριαζε γάντι λόγω δυναμικότητας.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα οι περισσότεροι παίκτες μονομάχησαν ο ένας εναντίον του άλλου και χρειαζόταν κατά κύριο λόγο δύναμη, ισορροπία και τεχνική. Διάσημοι και μαχητές καλούνταν να σπρώξουν τη δοκό μέχρι να ρίξουν τον κουβά της αντίπαλης ομάδας, με τους μαχητές να μην καταφέρνουν να νικήσουν παρά μόνο μια φορά με τη Σάρα που βρέθηκε απέναντι στη Λάουρα στο Survivor.

Το φανατικό βέβαια κοινό του Survivor θεώρησε πως το αγώνισμα και μάλιστα για την ασυλία ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των διασήμων, σχολιάζοντας αρνητικά την επιλογή της παραγωγής. Βέβαια οι υποστηρικτές των διασήμων υποστηρίζουν πως σε άλλα αγωνίσματα ευνοούνται οι μαχητές καθώς χρειάζονται ταχύτητα και μικρόσωμους παίκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε