Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Στηρίζουν ψυχολογικά τον Χανταμπάκη! [vid]

Survivor: Στηρίζουν ψυχολογικά τον Χανταμπάκη! [vid]

Μπορεί ο Στέλιος Χανταμπάκης να ξεκίνησε ως ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες των διασήμων, αλλά το κοινό δεν άργησε να τον βάλει στη λίστα των πιο μισητών παικτών του Survivor.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα απίστευτα αρνητικά σχόλια του φανατικού κοινού αλλά και διασήμων, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τον προϊδεάζει λίγο πριν εγκαταλείψει το Συμβούλιο του Νησιού. Ενώ η αποχώρησή του ήταν σχεδόν δεδομένη για το τηλεοπτικό κοινό, ο Στέλιος Χανταμπάκης φάνηκε να μένει κάγκελο στην ανακοίνωση του ονόματός του.

Αφήνοντας πλέον την κλίκα “ακέφαλη” μετά τη διαμάχη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου που στοχοποιήθηκαν από την ομάδα των διασήμων, ο Σάκης Τανιμανίδης προετοίμασε στο Συμβούλιο του Νησιού τον Στέλιο Χανταμπάκη για αυτά που θα κληθεί να αντιμετωπίσει βγαίνοντας από το Survivor.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να δικαιολογήσει συμπεριφορές για τις οποίες το φανατικό κοινό έβαλε στο στόχαστρο τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για πολύ δύσκολες συνθήκες που μπορεί να κάνουν κάποιον να μην είναι ο εαυτός του. Με αυτόν τον τρόπο επεδίωξαν να κατευνάσουν το φανατικό κοινό που έχει… σταυρώσει τον παρουσιαστή για τη συμπεριφορά του.

“Θέλω να θυμίσω πως το Survivor είναι το πιο δύσκολο τηλεοπτικό παιχνίδι. Οι συνθήκες διαβίωσης μετά από δύο μήνες έχετε καταλάβει πολύ καλά ότι είναι πραγματικές, ότι είναι δύσκολες, ότι είναι έντονες, ότι η πείνα είναι καθημερινή, η ταλαιπωρία είναι μεγάλη και είναι λογικό ο καθένας μας όχι μόνο εσείς όταν βρίσκεται μέσα σε αυτές τις συνθήκες να μην είναι ο εαυτός του. Ό,τι συμβαίνει μέσα στο Survivor είναι μέσα στο Survivor. Είναι λόγω των δύσκολων συνθηκών και των εντάσεων που είναι λογικό να έχετε κάθε μέρα στις παραλίες, στα αγωνίσματα, στο πόσο σας λείπουν οι δικοί σας άνθρωποι. Με αυτό να σε ευχαριστήσουμε Στέλιο πάρα πολύ για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι”, υπογράμμισε ο Σάκης Τανιμανίδης λίγο πριν φύγει από το Συμβούλιο του Νησιού ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Σόφη Πασχάλη είχε δεχθεί απίστευτη επίθεση από το φανατικό κοινό του Survivor, αποκαλύπτοντας πως η παραγωγή της μίλησε για να της εξηγήσει όσα συνέβαιναν πίσω στην Ελλάδα. Χρειάστηκε να την ηρεμήσουν από το σοκ που υπέστη όταν είδε όσα γράφονταν για εκείνη στα social media. Μπορεί να μην είχε έναν δικό της άνθρωπο στο πλευρό της, αλλά οι άνθρωποι της παραγωγής ήταν στο πλευρό της για να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε