Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Στο στόχαστρο των διασήμων ο Σπαλιάρας! Χαμός μετά την ήττα! [vid]

Survivor: Στο στόχαστρο των διασήμων ο Σπαλιάρας! Χαμός μετά την ήττα! [vid]

Μετά την ήττα στο αγώνισμα επάθλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας αλλά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρέθηκαν στο στόχαστρο των διασήμων στο Survivor.

Όλα ξεκίνησαν με μια ατάκα του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς των μαχητών στον Γιάννη Σπαλιάρα που επέλεξε να μην αγωνιστεί λόγω προβλήματος στη μέση του στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor. “Πέρασε η μέση ε;” ήταν το σχόλιο που προκάλεσε χαμό μεταξύ διασήμων και μαχητών. Αμέσως μετά αποφάσισε να τα βάλει και με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, λέγοντάς του “μην ανησυχείς δεν θα κλάψουμε”.

Στον Γιάννη Σπαλιάρα επιτέθηκαν και ο Γιώργος Χρανιώτης με τον Κώστα Κοκκινάκη, κατηγορώντας τον για ανήθικη συμπεριφορά. “Πες την αλήθεια. Είναι ωραίο πράγμα η αλήθεια, όχι να κερδίσεις έτσι” του είπε ο Γιώργος Χρανιώτης με τον Γιάννη Σπαλιάρα να του απαντά να προσπαθούν να το διαχειρίζονται όταν χάνουν. “Όταν πονέσει η μέση σου θα σου στείλω μασέρ, πήγαινε φάε πίτσα και εύχομαι πραγματικά να την ευχαριστηθείς”, συνέχισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

“Σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύεσαι. Έκανες κάτι ανήθικο αθλητικά και μιλάς και παραπάνω. Σταμάτα, πες έκανα μαλ… σταμάτα το εδώ. Αυτό είναι ανήθικο. Να λες πως πονάει η μέση σου και να κάνεις τούμπες εκεί πέρα. Κι εμείς πεινάμε και εσείς πεινάτε”, του είπε τότε ο Κώστας Κοκκινάκης, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να σχολιάζει πως είναι εκνευρισμένοι λόγω της ήττας τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε