Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Τα δάκρυα του Χρανιώτη για τη μητέρα του – Κατέρρευσαν οι διάσημοι [vid]

Survivor: Τα δάκρυα του Χρανιώτη για τη μητέρα του – Κατέρρευσαν οι διάσημοι [vid]

Νικητές στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor ήταν οι Διάσημοι. Όλοι συγκινήθηκαν με τα γράμματα των οικογενειακών τους προσώπων, ιδιαίτερα όμως ο Χρανιώτης.

Μια συγκλονιστική αναμέτρηση παρακολούθησε χθες στο Survivor, το τηλεοπτικό κοινό με ένταση, δυναμισμό και… γερά νεύρα. Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά οι Διάσημοι ήταν αυτοί που απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας.

Ο αγώνας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor απαιτούσε ταχύτητα και κυρίως ισορροπία με τους Διάσημους να τα καταφέρνουν καλύτερα, παρά το αρχικό προβάδισμα των Μαχητών. Έτσι, η ομάδα των Διασήμων ήταν αυτή που απόλαυσε το έπαθλο και τα μηνύματα των αγαπημένων τους οικογενειακών προσώπων.

Συγκινημένοι ήταν όλοι οι παίκτες, όμως ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν αυτός που φάνηκε να τον «αγγίζουν» πολύ τα γράμματα της μητέρας και της αδερφής του. Ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αμέσως μόλις απομονώθηκε από τους παίκτες με το ipad της παραγωγής.

«Αγαπημένο μου παιδάκι, κατάφερες να με κάνεις πολύ πολύ περήφανη μαμά! Είσαι τόσο δυνατός, αθλητικός αλλά και πάντα ευαίσθητος. Μου αξίζει να καμαρώνω για εσένα και να υπερηφανεύομαι, σε αντάλλαγμα, γιατί μου λείπεις πολύ! Πάνω από όλα θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Σε αγαπώ πολύ! Η μαμά σου», έγραφε το γράμμα της μητέρας του.

Τα δάκρυα τους όμως δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν και άλλοι παίκτες της ομάδας των Διασήμων που ύστερα από πολύ καιρό κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο είχαν ανάγκη πολύ. Έχουν περάσει τρεις μήνες και είναι μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, γεγονός που – όπως είναι λογικό – τους συγκινεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 2:42 έως και το 5:28

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε