Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Τα γερά… νεύρα του Μάριου στον Σπαλιάρα [vid]

Survivor: Τα γερά… νεύρα του Μάριου στον Σπαλιάρα [vid]

Ένταση δημιουργήθηκε στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor, ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Δείτε τον λόγο.

Σε ένα απίστευτο ντέρμπι εξελίχθηκε και χθες η αναμέτρηση Μαχητών – Διασήμων στο Survivor. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οι εντάσεις δεν έλειπαν και στα δύο «στρατόπεδα», αφού το πάθος για τη νίκη ήταν το ίδιο.
Αρχικά, το προβάδισμα το είχαν οι Μαχητές, στον δεύτερο γύρο όμως οι Διάσημοι άρχισαν να παίρνουν τα «πάνω τους», έχοντας καλύτερες επιδόσεις στις αναμετρήσεις τους με τους Μαχητές. Το σκορ τελικά καθορίστηκε σε 10 – 8 με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να φέρνει τη νίκη στην ομάδα του, αφού έδωσε πιο γρήγορα 2 πετυχημένες βολές στον τελικό στόχο σε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη από την ομάδα των Μαχητών.

Οι εντάσεις ήταν πολλές κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, κυρίως στην ομάδα των Μαχητών που έβλεπαν τις επιδόσεις τους σιγά σιγά να μειώνονται. Τα νεύρα του Μάριου ήταν πολλά και μια φράση του Σπαλιάρα τον έφερε εκτός ορίων.
Στην αναμέτρηση της Ελισάβετ με την Λάουρα, η ίδια κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία της και σύμφωνα με τους κανονισμούς, έπρεπε να ξαναπεράσει το τελευταίο εμπόδιο πριν τις βολές. Ο Γιάννης Σπαλιάρας της φώναζε ότι δεν χρειάζεται να το ξαναπεράσει, ενώ ο Μάριος Πρίαμος επέμενε και προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι είναι λάθος αυτό που λέει.

Τελικά, δίκιο είχε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ελισάβετ και Λάουρα «μάχονταν» πολύ ώρα για τον τελικό στόχο, αλλά αυτή που τα κατάφερε πρώτη ήταν η Ελισάβετ. Παρά τις προσπάθειες όμως των Μαχητών, η ομάδα των Διασήμων ήταν αυτή που κατάφερε να νικήσει και να απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας. Η στενοχώρια των Μαχητών ήταν μεγάλη αφού ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και για πολλούς τα νεύρα συνεχίστηκαν και στην παραλία. Αναμένουμε την Κυριακή το νέο επεισόδιο του Survivor.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 1:07:44 εδώ:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε