Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Τα πήρε με Βαλαβάνη – Νάργες ο Αγγελόπουλος! Χαμός στους διασήμους!

Survivor: Τα πήρε με Βαλαβάνη – Νάργες ο Αγγελόπουλος! Χαμός στους διασήμους!

Το απρόσμενο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των διασήμων προκάλεσε αντιδράσεις στο νησί μεταξύ των παικτών.

Φαίνεται πως όλα έχουν αρχίσει να αλλάζουν μετά την ψηφοφορία και τις συνεχόμενες ήττες για τους διασήμους, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά και τα “γελάκια” της Λάουρα Νάργες ενώ μιλούσε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την ψήφο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος άρχισε να συζητά με τη Λάουρα Νάργες για τις προμήθειες που δίνονται από την παραγωγή στην ομάδα των διασήμων, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τον χαρακτηρίζει ατομιστή και να του λέει πως θέλει να λειτουργεί σαν μονάδα.

“Η αρχική μου τοποθέτηση αν έχετε μάθει να κάνετε διάλογο και να μη χλευάζετε τον άλλο, Λάουρα γιατί γελάς;” ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη Λάουρα Νάργες να το αρνείται και να του λέει πως δεν τον χλευάζει και πως είπε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη να τον αφήσει.

“Ρε συ Γιώργο με στεναχωρείς” του είπε η Λάουρα Νάργες, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να της απαντά πως και εκείνος έχει στεναχωρηθεί μετά την ψηφοφορία. “Η εμπιστοσύνη κερδίζεται” σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Ντάνο να ζητά εξηγήσεις για τα όσα είπε στο Συμβούλιο του Νησιού.

“Βρισκόμαστε εδώ αναγκαστικά. Μας έχουν πετάξει σε μια παραλία αναγκαστικά με άλλες 10 προσωπικότητες διαφορετικές. Με κάποιους θα δέσεις, με κάποιους δεν θα δέσεις. Ο Ντάνος και ο Γιάννης αντίστοιχα δεν είναι οι τύποι που θα έκανα παρέα ή οι χαρακτήρες που θα έρθω κοντά σε καμία περίπτωση. Ενοώ ότι ο Ντάνος δεν είναι ο θεός που πιστεύουμε. Πρέπει να το δούμε λίγο διαφορετικά”, είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Αν δεν με γούσταρε σαν άνθρωπο ή αν δεν της άρεσε κάτι σε εμένα, θα το προτιμούσα από το να μου λέει ότι είναι θέμα εμπιστοσύνης. Το αποδίδω μάλλον στο ότι κρατάω κάποιες αποστάσεις από κάποιους από την ομάδα που υπάρχει μέσα στην ομάδα και όλο αυτό βγαίνει και στα αγωνίσματα. Βλέπω ότι ίσως ξαφνικά έχει αλλάξει η πίστη τους στην απόδοσή μου”, είπε αργότερα στην κάμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Στεναχωριέμαι λίγο για την Ευρυδίκη γιατί νομίζω έχει παρασυρθεί. Νομίζω ότι πολλά παιδιά έχουν παρασυρθεί και δεν βλέπουν ξεκάθαρα κάποια διπροσωπία και κάποιες μεθοδεύσεις. Νομίζω ότι από θύτης έγινε θύμα η Ευρυδίκη”, σχολίασε από την πλευρά του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε