Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Τι θα γίνει τώρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έμεινε μόνη της

Survivor: Τι θα γίνει τώρα που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έμεινε μόνη της

Η αποχώρηση της Λάουρα Νάργες από το παιχνίδι του Survivor στοίχισε αρκετά στην «κολλητή» της, Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ποια είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα των Διασήμων.

Μπορεί να ήταν από τους πιο αδύναμους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, ωστόσο η παρουσία της στο Survivor ξεχώρισε τόσο για τις αστείες στιγμές που χάρισε, όσο και για τις στιγμές που ανησύχησε το τηλεοπτικό κοινό.

Η ξανθιά παρουσία της ομάδας των Διασήμων απέδειξε από την αρχή ότι μπορεί να είναι πιο αδύναμη στην ταχύτητα από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor, ωστόσο όσες φορές συγκεντρωνόταν στον τελικό στόχο, κατάφερνε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα της, ξεγελώντας τους αντιπάλους, που είχαν πάντα στο μυαλό τους ότι θα την νικήσουν εύκολα.

Αυτό που ξεχώρισε έως τώρα στην παραμονή της στο παιχνίδι του Survivor είναι η χαλαρή της διάθεση, αφού ποτέ δεν γκρίνιαξε για τις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού, αλλά και η θετική αύρα της που προσπαθούσε να περάσει και στους υπόλοιπους συμπαίκτες της, όταν το ηθικό έπεφτε τόσο στα αγωνίσματα όσο και στη συμβίωση.

Πιο κοντά είχε έρθει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Κοκκινάκη. Οι τρεις τους φαίνεται ότι όσο περνούσε ο καιρός, ταίριαζαν ακόμα και περισσότερο. Τις μέρες που δεν αγωνίζονταν ήταν συνήθως μαζί και έκαναν αστεία για να περάσει η ώρα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Ευρυδίκη έχει πει ότι βρήκε την καινούργια της κολλητή στο πρόσωπο της Λάουρα, ενώ μαζί με τον Κώστα Κοκκινάκη αποκαλούνταν τα «διαμάντια» του Survivor.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι κατά την αποχώρησή της από το παιχνίδι του Survivor την Τετάρτη, ύστερα από ψηφοφορία του κοινού ανάμεσα σε αυτήν, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Μπο, η «κολλητή» της Ευρυδίκη, ξέσπασε σε λυγμούς. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο άκουσμα της είδησης ότι θα φύγει ο άνθρωπος που είχαν έρθει πιο κοντά στο παιχνίδι. Και ο Κώστας Κοκκινάκης δεν δίστασε να δείξει τη συγκίνησή του και έκλαψε με την αποχώρηση της Λάουρα.

Η επόμενη μέρα στο τοπίο των Διασήμων θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τώρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα είναι η μοναδική κοπέλα της ομάδας των Διασήμων. Θα αγωνίζεται τόσο απέναντι στην Σάρα Εσκενάζυ όσο και στην Ελισάβετ από την ομάδα των Μαχητών και η ζωή της στο νησί του Survivor θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη, αφού η κούραση της θα είναι διπλή.

Όσον αφορά ολόκληρη την ομάδα, δεν θα χάσει κάτι αγωνιστικά, αφού οι επιδόσεις της Λάουρα δεν ήταν ιδιαίτερα καλές στα τελευταία αγωνίσματα, όμως σίγουρα το Survivor θα χάσει την πιο… τσαχπίνα παίκτρια και άξια «κομμώτρια» του νησιού αφού φρόντιζε την… κόμμωση των παικτριών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε