Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Το φιλί του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη που τούς ένωσε για τα καλά! [vid]

Survivor: Το φιλί του Αγγελόπουλου στην Βαλαβάνη που τούς ένωσε για τα καλά! [vid]

Νέα αρχή στη σχέση τους φαίνεται ότι έκαναν χθες στο Survivor, η Βαλαβάνη και ο Αγγελόπουλος. Έδωσαν τα χέρια και με ένα φιλί τα βρήκαν στο χθεσινό επεισόδιo.

Ύστερα από αρκετούς καβγάδες και μεταξύ τους έλλειψη εμπιστοσύνης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τα βρήκαν για τα καλά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αναφέρει πολλές φορές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τον Ντάνο, ότι δεν του έχει εμπιστοσύνη και ότι δεν ταιριάζουν, ενώ τον έχει ψηφίσει για αποχώρηση από το Survivor επανειλημμένως. Από την μεριά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφεύγει να πει μεγάλες κουβέντες, παραμένει ουδέτερος και αποφεύγει τις πολλές συζητήσεις μαζί της.

Στο χθεσινό Πάρτι της Ένωσης του Survivor όμως, φαίνεται ότι Βαλαβάνη και Ντάνος επιθυμούν να κάνουν μια νέα αρχή και να δώσουν και στους δυο την ευκαιρία να αναθεωρήσουν τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους και να τα προσπεράσουν με προτροπή του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του Survivor, ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και είπε: «Εμείς είχαμε κάποιες έτσι κοντρίτσες και προσωπικά τα παίρνω όλα πίσω, δεν θυμάμαι τίποτα και ξανασυστηθήκαμε». Και κάπως έτσι, σηκώθηκαν από τον καναπέ, έδωσαν τα χέρια και με ένα φιλί άφησαν πίσω τους όσα τους είχαν απομακρύνει.

Δείτε το φιλί του Ντάνου στην Ευρυδίκη στο χθεσινό Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε