Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Το φλερτ του Σπαλιάρα στην Ελισάβετ καλά κρατεί! [vid]

Survivor: Το φλερτ του Σπαλιάρα στην Ελισάβετ καλά κρατεί! [vid]

Όλες οι φορές που ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ελισάβετ ήρθαν πιο κοντά στο παιχνίδι του Survivor. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους…

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ελισάβετ στο Survivor; Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές οι δύο παίκτες έχουν μοιραστεί από πονηρές ατάκες μέχρι φιλί και λουλούδια! Πώς άραγε ξεκίνησε η… αδυναμία του Σπαλιάρα στην Ελισάβετ και πώς θα εξελιχθεί τώρα, το φλερτ των δύο παικτών του Survivor

«Θέλω να κοιμούνται όλες οι γυναίκες μαζί μου, αντί για τον Κώστα», είπε στις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ ο Γιάννης Σπαλιάρας την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών του Survivor. Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα δυνατό φλερτ ανάμεσα στο γνωστό μοντέλο και την Ελισάβετ, αφού δεν ήταν η τελευταία φορά που οι δύο τους ήρθαν πιο κοντά… Η Ελισάβετ τον κοιτά με αμηχανία και γελά ενώ ο ίδιος διατηρεί το διάσημο λάγνο βλέμμα του που υπόσχεται πολλά!

Ύστερα από τις ατάκες – φωτιά, ο Γιάννης Σπαλιάρας προχώρησε το φλερτ ένα βήμα παραπάνω. Στο αγώνισμα του Πάσχα με έπαθλο σουβλιστό αρνί και μπύρες, οι Μαχητές νίκησαν και η χαρά όλων ήταν μεγάλη. Πιο μεγάλη φαίνεται όμως ότι ήταν η χαρά της Ελισάβετ που δέχτηκε ένα τρυφερό φιλί από τον διάσημο άνδρα που την φλερτάρει στο Survivor. Το έπαθλο τούς ένωσε για τα καλά και οι δύο παίκτες φάνηκε ότι έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους.

Κίνηση τρίτη… Μετά τη νίκη στο τελευταίο έπαθλο φαγητού που περιελάμβανε σάντουιτς και καφέ, μόλις κάθισαν όλοι στο τραπέζι, ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόσφερε λουλούδια για τη γιορτή της Ελισάβετ. Η κίνησή του συγκίνησε όλους τους παίκτες και ιδιαίτερα την εορτάζουσα που δεν περίμενε κάτι τόσο τρυφερό από την πλευρά του!

Δείτε την γλυκιά αντίδραση της Ελισάβετ στην κίνηση… ματ του Γιάννη Σπαλιάρα:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε