Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Το Twitter βρήκε το μαγιό του Χρανιώτη!

Survivor: Το Twitter βρήκε το μαγιό του Χρανιώτη!

Ο Χρανιώτης έχασε το μαγιό του και το Twitter που ασχολείται με το Survivor βρήκε την αφορμή να απογειώσει την πιο αστεία στιγμή του χθεσινού επεισοδίου. Δείτε αστεία tweets.

Η πιο αστεία στιγμή του χθεσινού επεισοδίου του Survivor ήταν χωρίς αμφιβολία η στιγμή που ο Γιώργος Χρανιώτης έχασε το μαγιό του. Το Twitter πήρε “φωτιά” και εσείς πάρτε χαρτομάντηλο γιατί θα “κλάψετε” από τα γέλια.

Μετά την αναμέτρηση του Γιώργου Χρανιώτη στην οποία δεν κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του, τα νεύρα του ήταν πολλά και ήθελε λίγο να δροσιστεί στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς από πίσω από το αγώνισμα.

Ο γνωστός ηθοποιός μπήκε μέσα αλλά δεν βγήκε όπως μπήκε! Γιατί; Έχασε μέσα στη θάλασσα το μαγιό του! Πώς έγινε αυτό παραμένει άγνωστο, ωστόσο το θέαμα ήταν εκπληκτικό με τον Γιώργο Χρανιώτη να έχει μείνει με το εσώρουχο του και τον Σπαλιάρα να του φωνάζει “Παίξε έτσι, έχεις κοινό”! Ο Σπαλιάρας προσπάθησε να το βρει μέσα στη θάλασσα, αλλά άφαντο το μαγιό! Λίγο αργότερα, η παραγωγή έφερε στον Γιώργο Χρανιώτη ένα άλλο μπεζ μαγιό για να συνεχίσει την επόμενη κούρσα του.


Μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης όταν τελικά η ομάδα του έχασε στο αγώνισμα δήλωσε στον Σάκη Τανιμανίδη ότι έχασε το μαγιό του επίτηδες επειδή ήξερε ότι θα χάσουν και ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στα αγαπημένα του πρόσωπα στην Ελλάδα ότι είναι ακόμα εδώ και όλα πάνε καλά!

Το μαγιό βρέθηκε στο… Twitter: 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε