Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ 6/4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Survivor τρέιλερ 6/4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Το τρέιλερ του Survivor της 6ης Απριλίου αποκαλύπτει το “πείραγμα” του Χανταμπάκη κατά της Παπαδοπούλου. Δείτε το βίντεο με τους Διάσημους να την χλευάζουν.

Λίγες ώρες έχουν μείνει για το αποψινό επεισόδιο του Survivor της 6ης Απριλίου. Δείτε το τρέιλερ με τον Σπαλιάρα, τους Διάσημους, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, το απαιτητικό αγώνισμα και την αποχώρηση.

Μαχητής Σπαλιάρας

Ο Σπαλιάρας έχει προσαρμοστεί πλέον στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή τον “αγκάλιασαν” και μάλιστα φαίνεται ότι η παρουσία του, τους έχει εμψυχώσει αρκετά αφού στα δύο τελευταία αγωνίσματα τα έχουν πάει αρκετά καλά. Με αποκορύφωμα το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, στο οποίο νίκησαν. Ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος με την ομάδα του.

Διάσημοι vs Παπαδοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο Survivor η κλίκα των Διασήμων θα στριμώξει για άλλη μια φορά την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία πια έχει μείνει μόνη της αφού ο Γιάννης Σπαλιάρας ανήκει πλέον στην ομάδα των Μαχητών, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει επιλέξει πια να έχει μια πιο ουδέτερη στάση απέναντι σε όλους.

Ο Χανταμπάκης πειράζει την Παπαδοπούλου και το μαγιό της και η υπόλοιπη ομάδα των Διασήμων γελά εις βάρος της. Η ίδια φεύγει από την καλύβα και προσπαθεί να απομακρυνθεί από την αρνητική ενέργεια των συμπαικτών της που πλέον δεν την θέλουν στην ομάδα τους και την θεωρούν ενοχλητική και υπερβολική.

Αγώνισμα

Το αγώνισμα του σημερινού Survivor φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι παίκτες καλούνται να διανύσουν μια διαδρομή κρατώντας κουβάδες με νερό στον σβέρκο τους, πράγμα που τους δυσκολεύει αφού δεν πρέπει να ρίξουν το νερό και συνάμα πρέπει να φτάσουν γρήγορα στον τελικό στόχο τους. Ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια και ποιο θα είναι το έπαθλο;

Survivor Αποχώρηρη

Survivor την Πέμπτη χωρίς αποχώρηση δεν γίνεται και αυτή τη φορά υποψήφιοι είναι ο Πάνος, ο Κώστας ο Μισθοφόρος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τους Μαχητές και τον Άγιο Δομίνικο;

Ανυπομονούμε για το αποψινό Survivor που από ό,τι φαίνεται κρύβει πολλές ίντριγκες, εντάσεις και όχι και τόσο αθώα πειράγματα…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε