Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Απαιτεί συγγνώμη ο Αγγελόπουλος! Χαμός με Σπαλιάρα, Μάριο και Βασάλο! [vid]

Survivor τρέιλερ: Απαιτεί συγγνώμη ο Αγγελόπουλος! Χαμός με Σπαλιάρα, Μάριο και Βασάλο! [vid]

Δεν άργησαν να αλλάξουν οι ισορροπίες ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές λίγες μόνο μέρες μετά την ένωση των δύο ομάδων του Survivor.

Απίστευτες εξελίξεις φαίνεται πως θα δούμε από δω και πέρα στο Survivor, με το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου να είναι ενδεικτικό των εντάσεων που έχουν συμβεί μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαιτεί να ακούσει συγγνώμη από κάποιον παίκτη των μαχητών, έχοντας εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

“Το σπίτι μας είναι ανοιχτό για όλους, τους ταΐσαμε στο στόμα. Απογοητεύτηκα σήμερα από τη στάση κάποιων. Δεν το καταλαβαίνω ούτε από τον Γιάννη, ούτε από τον Μάριο, ούτε από τον Κωνσταντίνο. Από εδώ και πέρα θα διαφοροποιηθούν πολλά πράγματα. Αν δεν γυρίσει να ζητήσει συγγνώμη από όλους μας, εδώ πέρα δεν θα ξανακαθίσει” ακούγεται να λέει ο Αγγελόπουλος, με τον Μπο να σχολιάζει πως ο Γιάννης δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Η στενή φιλία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα φαίνεται πως θα περάσει απίστευτη κρίση μετά τα όσα έγιναν στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού και την αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ. Οι δύο πιο αγαπημένοι παίκτες του φανατικού κοινού του Survivor θα βρεθούν αντιμέτωποι, ενώ στο στόχαστρο του Γιώργου Αγγελόπουλου μπαίνει και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε