Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Τσανγκ ο μάστορας! Οι κατασκευές του δεν έχουν τελειωμό! [vids]

Survivor: Τσανγκ ο μάστορας! Οι κατασκευές του δεν έχουν τελειωμό! [vids]

Οι κατασκευές του Ορέστη Τσανγκ όλο και πληθαίνουν! Δείτε τι καινούργιο σκαρφίστηκε να φτιάξει στην καλύβα των Μαχητών στο χθεσινό Survivor.

Το παιδί για όλες τις δουλειές στο σπίτι των Μαχητών είναι χωρίς αμφιβολία ο Ορέστης Τσανγκ. Καλός στα αγωνίσματα αλλά ακόμα πιο καλός στις κατασκευές που ομορφαίνουν τη ζωή τους στο νησί του Survivor.

Δεν είναι λίγες οι κατασκευές του Τσανγκ που έχουν απολαύσει τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι Διάσημοι. Η αρχή έγινε όταν αυτός και οι Μαχητές ήταν ακόμα στην πρώτη παραλία τους και ο Τσανγκ ήθελε μια αιώρα, την οποία συχνά μάλιστα χρησιμοποιούσε για να κοιμάται έξω από την καλύβα τους τα βράδια. Η αιώρα μπορεί να είχε βγει κάποια στιγμή από τη θέση της, όμως ύστερα επανατοποθετήθηκε και μάλιστα στη νέα παραλία συγκράτησε ακόμα και τον μεγαλόσωμο Κοκκινάκη!

Μετά την αιώρα που εκτιμήθηκε και από τους Διάσημους, ήρθε και η πρώτη πελατεία! Η Λάουρα Νάργες έσπευσε στον Τσανγκ για να της φτιάξει μια κούνια και όπερ και εγένετο! Η Λάουρα λάτρεψε την κούνια την ίδια στιγμή που ο Κοκκινάκης έφτιαχνε μόνος του έναν ξύλινο “καναπέ” και ζήλευε την δεξιοτεχνία του Τσανγκ και τον χρόνο που περνά με την όμορφη παίκτρια.

Ο χώρος γύρος από την καλύβα, χάρη στον Τσανγκ, ομόρφυνε! Γιατί λοιπόν να μην επεκταθούν οι κατασκευές του και στη θάλασσα; Ο Τσανγκ μετέφερε παγκάκι στη θάλασσα, έβαλε και ένα κλαδί από φοίνικα και δημιούργησε ένα εξωτικό παγκάκι… θαλάσσης! Τα κορίτσια των Μαχητών, Σάρα και Ελισάβετ απόλαυσαν την άνεση μέσα στο νερό.

Μετά την άνεση όμως, έρχεται και η διασκέδαση! Ο Ορέστης Τσανγκ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αποφάσισε να αντιγράψει λίγο τους Διάσημους που έχουν ξύσει τάβλι στο ξύλο της καλύβας τους και να φτιάξει ένα σκάκι. Με τη βοήθεια του Βασάλου, έξυσαν στο πάτωμα ένα λειτουργικό σκάκι και πλέον μπορούν να περάσουν τον χρόνο τους με το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής.

Ο Ορέστης Τσανγκ είναι υποψήφιος για την αποψινή αποχώρηση, ακόμα όμως και να φύγει, θα αφήσει πολλές κατασκευές πίσω του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε