Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Χαμός! Κατηγορούν τον Acun Ilıcalı για νοθεία στον τελικό

Survivor: Χαμός! Κατηγορούν τον Acun Ilıcalı για νοθεία στον τελικό

Μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του νικητή του τουρκικού Survivor, το twitter πήρε “φωτιά”! Ο Ogeday Girişken κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, αφήνοντας δεύτερο τον Adem Kılıççı.

Οι χιλιάδες φανς του Adem Kılıççı έγιναν έξαλλοι, κατηγορώντας στα social media τον Acun Ilıcalı για νοθεία του αποτελέσματος! Το hashtag “Emek Hırsızı Acun Ilıcalı” (κλέφτη της δουλειάς μας Acun Ilıcalı) βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends, με τους φανς του Adem να υποστηρίζουν πως ήταν αδύνατον ο Ogeday να έχει περισσότερες ψήφους.

Φαίνεται, βέβαια, πως περίμεναν… στη γωνία τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος είχε προηγούμενα με τον Kılıççı, κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Ο Adem είχε μιλήσει άσχημα για τον Furkan Kızılay, με τον Ilıcalı να του λέει πως έπρεπε να απολογηθεί για τη λέξη που χρησιμοποίησε. Εκείνος αρνήθηκε και ο Τούρκος παραγωγός επέμεινε, λέγοντας του “σκέψου το, γιατί είναι η δεύτερη φορά που σε προειδοποιώ…”.

Τότε, οι φανς του Adem είχαν εξοργιστεί, καθώς και άλλοι παίκτες είχαν κατά καιρούς ανάλογη συμπεριφορά. Από την πλευρά του, ο Acun Ilıcalı είχε εξηγήσει πως έδωσε τόσο μεγάλη έκταση γιατί ο παίκτης όντως είχε αναφέρθεί στον Furkan με άσχημους χαρακτηρισμούς και όφειλε να απολογηθεί.

Δείτε την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε