Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

“Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες”, εκμυστηρεύεται η Ορθούλα Παπαδάκου.

Η Ορθούλα Παπαδάκου είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Μάλιστα, τα πρώτα πέντε χρόνια ακολουθούσε έντονη αγωγή μετά από παρότρυνση του γιατρού της.

Μιλώντας σήμερα στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, η Ορθούλα Παπαδάκου αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας της και δίνει δύναμη στους ανθρώπους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

“Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μου ατού ήταν ότι δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή και αυτό οφείλεται στο background μου στον αθλητισμό. Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες. Με πιάνουν πονοκέφαλοι και μουδιάσματα και αδυναμία στο μυικό μου σύστημα με αποτέλεσμα να είμαι τέζα στο κρεβάτι. Αλλά βρίσκω τη δύναμη να σηκωθώ, γιατί αν κάτσω θα με νικήσει και πάει το έχασα και κάθε μέρα θα χειροτερεύει.

Εκεί που περπατάω πολλές φορές φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία. Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι ότι κάνω focus στη δουλειά μου. Με βοηθάει να μην υπάρχουν στεναχώριες και στρες στο περιβάλλον μου. Επιλέγω να είμαι καλά με τους ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με υποστηρίζουνε. Ο κύκλος μου έχει μικρύνει πάρα πολύ διότι δεν θέλω άνθρωποι που δεν γνωρίζω καλά να με επηρεάζουν αρνητικά.

Όλοι φοβόμαστε το θάνατο. Όσο μεγαλώνεις τόσο το σκέφτεσαι. Δεν κρύβω την ηλικία μου. Αλλά με αυτά που βλέπεις γύρω σου και έχασα τον ανιψιό μου 27 χρονών από καρκίνο μέσα σε οκτώ μήνες. Θεωρώ ότι τη ζωή πρέπει να την τιμάμε και να λέμε κάθε μέρα που ξυπνάμε, ευχαριστώ, Θεέ μου”, εξομολογείται η Ορθούλα Παπαδάκου.

Media Τελευταίες ειδήσεις