Δευτέρα, 15 Απρ.
28oC Αθήνα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Λύγισε» η Ράνια Τζήμα – Με δυσκολία κρατούσε τα δάκρυά της

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Λύγισε» η Ράνια Τζήμα – Με δυσκολία κρατούσε τα δάκρυά της

Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη όπως είναι φυσικό μονοπωλεί το πρόγραμμα των καναλιών και τα δελτία ειδήσεων, με τους δημοσιογράφους να βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να μεταφέρουν ειδήσεις για τα νεκρά παιδιά από τη φονική σύγκρουση των δυο τρένων.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κατά τη διάρκεια που η δημοσιογράφος Μαρία Γουγουτσά μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, η Ράνια Τζίμα επιχειρούσε με μεγάλη δυσκολία να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Οι συσπάσεις όμως του προσώπου, οι εκφράσεις πόνου και το συναίσθημα της θλίψης την πρόδωσαν φέρνοντας στην οθόνη την πλέον ευάλωτη πλευρά της δημοσιογράφου και άνκοργουμαν του Μεγάλου Καναλιού.

«Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τέσσερα τηλέφωνα σε οικογένειες που άκουσαν ότι ο δικός τους άνθρωπος έχει ταυτοποιηθεί. Από τους 24 έχουν ειδοποιηθεί οι τέσσερις. Εδώ πέρα το τραγικό νούμερο των 57 νεκρών έγινε γνωστό πριν από δύο ώρες και θορυβημένοι όλοι προσπαθούσαν να μάθουν αν στις 57 σωρούς, που βρίσκονται στο νοσοκομείο, είναι κάποιος από τους δικούς τους ανθρώπους. Όμως έχουν ταυτοποιηθεί 24 και η διαδικασία ενημέρωσης είναι από την αστυνομία τηλεφωνικά».

«Επόμενο βήμα είναι να φύγουν οι υπεύθυνοι στο ληξιαρχείο των Τεμπών από όπου και θα παραλάβουν τα πιστοποιητικά των θανάτων, τα οποία θα έρθουν στο νοσοκομείο και έτσι θα μπορούν οι 24 αυτές οικογένειες να πάρουν τους ανθρώπους τους με σφραγισμένα φέρετρα. Με σφραγισμένα φέρετρα θα πάνε τους ανθρώπους στην τελευταία τους κατοικία. Δεν θα μπορέσουν να τους δουν για τελευταία φορά. Θα μπορέσουν όμως να έχουν την τύχη να τους θάψουν, να κάνουν ότι πρέπει για να τιμήσουν τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα πριν από 45 ώρες σε αυτή τη φονική σύγκρουση» τόνισε, μέσα σε όλα, η ρεπόρτερ του MEGA με την Ράνια Τζίμα να μην μπορεί να διαχειριστεί με ευκολία τη συναισθηματική της φόρτιση.

Αμέσως μόλις η δημοσιογράφος ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ, η άνκοργουμαν πέρασε γρήγορα στο επόμενο θέμα επιθυμώντας προφανώς και η ίδια να λάβει μερικές σύντομες ανάσες.

Media Τελευταίες ειδήσεις